Wanneer Geplaagd met Zits, Weg ermee met Natural Cures

geëxperimenteerd Bijna alles onder de zon? Test nu dit!

Ben je geplaagd met acne? Haat u op zoek in de spiegel naar je vreselijke huid? Heb je geprobeerd met behulp van alle gemeenschappelijke crèmes, zeep en scrubs? Ik ben er geweest. Net toen ik dacht dat ik voorbij de leeftijd voor het breken uit het plaatsvond in mijn tweede jaar in het hoger onderwijs. Mensen significant onder de huid puistjes, cystic pukkels, was de ergste. Ik experimenteerde met een flink aantal bekende oplossingen die ik was geenszins echt blij met. De meeste van hen niet de klus te klaren of die mensen die mijn gezicht droog, schilferige, en karmozijn had achtergelaten. Onmiddellijk na veel trial and fout samen met een aantal uren van onderzoek ik ontwierp een poriën en de huid behandeling routine die werkt geweldig en houdt mijn huid zits gratis.

Zand, Zon, Zee

Heeft u op enig moment al lang voorbij op weg naar het strand of een tropisch eiland en herkende je poriën en de huid opgeruimd juiste binnenkort na een paar dagen? Ik merkte dit en probeerde te begrijpen waarom. Allereerste laat aan de slag met het oceaanwater. Ocean Water is zeer gelijkwaardig chemisch aan bloedplasma. De gelijkenis zou beginnen bestudeerd door Rene Quinton in de vroege jaren 1900. Sommige artsen gebruiken oceaan h2o als een procedure voor druk, bacteriële infecties en zelfs kanker. De H2O is zeer rijk aan mineralen die is uitstekend voor uw huid die gemakkelijk zal nemen in hen. Ocean h2o bestaat ook uit bacteriofaag. Bacteriofaag zijn elke vorm van virus dat micro-organismen infecteert. Propionibacterium acnes is de kiemen die leidt tot acne. De bacteriofaag artikelen in de h2o vernietigt puistjes waardoor microben. Ik heb ontdekt oceaan drinkwater heeft ook een goede genezing woningen en zal helpen vervagen paars merken en darkish plekken. Het zonlicht is een extra bonus die maskerkenmerken helpt en breng elke diepe zits aan de vloer. Het zand fungeert als een goede exfoliant. Als je gezegend en wonen in de buurt van de oceaan is dit een fantastische remedie. Ik over het algemeen zorgen voor een aantal flessen totaal van oceaanwater met mij naar huis. U kunt zelfs plaats het in een spuitfles en lichtzinnig mist uw deal met een keer in een bij.

Green Tea

Groene thee is zeer aangeprezen voor zijn een aantal gezondheids-en fitness positieve aspecten. Het is geladen met anti-oxidanten die wegvagen absoluut vrije radicalen. Hier krijg je een wandeling langs de huid behandeling gangpad. Herkent u hoe veel items bestaan ​​uit eco-vriendelijke thee? Er zijn tal van veelbelovend onderzoek dat onervaren thee het niet alleen effectief wanneer oraal ingenomen, maar ook wanneer het lokaal gebruikt raden geweest. Positieve u wel wat onervaren thee product te krijgen, maar ik heb een superieure strategie-Eco-vriendelijke Tea Bagage! Dat is juist. Schaf een doos van groene thee bagage. Brouwen een beker en drink op, plukt de voordelen van zijn anti-oxidanten. Nu wanneer u voltooid, krijgen de hitte theezakje en dep het op je gezicht gebied of andere puistjes kwetsbare locatie. Het zal droog en maak uw huid echt fris voelen. Eco-vriendelijke thee is antibacterieel en is goed voor het verminderen van irritatie. Het helpt ook beschermen je huid tegen de zonnen UV-stralen, maar ik zou toch adviseren het dragen van zonnebrandcrème. Ik gebruik de theezakje techniek het moment in de ochtend en na bij avond. Het is ook heerlijk na het gezondheids-en fitnesscentrum te vegen van al het zweet en vet.

Kleimasker en Tea Tree Oil

En tot slot als ik uitvoering van de oceaan H2O en groene thee al over mijn ontmoeting, gebruik ik dit vorige strategie als een plaats therapie. Uit de volledige proactieve lijn, het enige punt stel ik het echt de raffinage masker. Het is gemaakt uit pure klei en heeft ook tea tree olie (ik voel het nieuwe systeem werkt met behulp van groene thee zo goed!). De klei wordt gebruikt om aan te trekken uit de onzuiverheden van je huid. De tea tree olie heeft antibacteriële eigenschappen. Wat ik doe is als ik een puistje ik gebruik maken van een schar van het masker op de locatie van tevoren matras. Tegen de ochtend is afwezig is of klaar om te knallen. U kunt dit allemaal boven je gezicht over wanneer een 7 dagen als een preventieve maatregel, maar alleen vertrekken het op voor 10 minuten reinig het uit of je huid uitdroogt.

Vorige tekst

Door gebruik te maken van deze oplossingen is veel beter dan de ernstige chemische stoffen op de sector. Ze zijn natuurlijk en zijn uitstekend voor uw huid

Richtlijnen:. Nooit proberen om een ​​puistje dat niet klaar is om pop pop. Dit zal de regio wakkeren en maken het nog erger. Als je niet rond kan wachten op een puistje te verschijnen op haar bezitten, uit te houden tot aan haar aan de oppervlakte en wikkel je vingers in een comfortabele badkamer of vloeipapier. Dit voorkomt nagel merken en bacteriën uit schadelijk de poriën en de huid. De aanzienlijk minder plukken en het aanraken van de veel beter af doen. Het is echt heel moeilijk, maar je poriën en de huid zal lijken aanzienlijk verbeterd. Ik hoop dat je goede resultaten met deze strategieën!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.