Wanneer Heeft menopauze Puistjes End?

menopauze zits — puistjes climacterica — lijkt te zijn als er geen uniek ten opzichte van het soort je in de puberteit gehad. Het kan puistjes, die kleine rode bultjes whiteheads, die zeer weinig karmozijnrood bultjes met witte pus in het hart of mee-eters, die gewoon zijn whiteheads wiens keratine is blootgesteld aan lucht, die draait het zwart.

zijn bevatten

Toch kunnen ze misschien net zo uitzien als tiener acne, zijn er subtiele variaties in de fundamentele resultaten in die kunnen menopauze puistjes maken een minimale verzwarende naar het adres.

Uw talgklieren maken een olie genaamd talg die vaak leeft op je huid, voedende nieuwe huidcellen en afstoten doden. Gedurende de hormonale verbeteringen van de puberteit en de menopauze, deze olie productie toeneemt, voortvloeiend in veel meer olie die bij elkaar brengt met uw nutteloze huidcellen om je poriën verstoppen. Wanneer deze klompen fuseren met micro-organisme, krijg je acne.

Het verschil met de menopauze puistjes is dat het voorkomt het genereren van een anti-puistjes ovariale hormonen geïdentificeerd als estradiol begint te kort. Zonder dat de natuurlijke bescherming, is het beduidend moeilijker voor de huid om haar integriteit te beheren.

Nieuwe wetenschappelijke tests, dit soort als het slechts een gedaan door Jonette E. Keri en Rajiv I. Nijhawan en gedrukt in de 16 september 2008 uitdaging van deskundige beoordeling van de Dermatologie, hebben een verband waargenomen tussen snel verteerd koolhydraten en acne . Wit brood, snoep en gesuikerde zachte drankjes verhogen de bloedsuikerspiegel, die de output van talg stimuleert.

Acne reageert op de soorten hormonen bestaande orale anticonceptiva, maar deze zijn vaak niet goedgekeurd voor postmenopauzale vrouwen.

Anderzijds, een persoon rand van zijn menopauze is dat de meeste voorgeschreven anti-acne medicijnen interfereren met orale contraceptiva, dus zowel eenvoudig niet kunnen worden genomen op hetzelfde moment. Converse aan uw huisarts of de huid arts om te zien of er een recept anti-zits medicatie die een zeer goed alternatief voor u zou zijn.

Hoe gezond je bent, hoe beter je haar, huid en nagels zijn waarschijnlijk. Dus de meest effectieve lijn van bescherming tegen menopauzale puistjes is een gezond dieet regime hoger in eiwitten en vezels en weinig verwerkte zetmeel en suikers.

p Er zijn een heleboel fantastische around-the-counter reinigingsmiddelen en moisturizers op de industrie exclusief gemaakt voor de menopauze poriën en de huid. Salicylzuur is zeer productief voor de locatie behandelplannen, terwijl het kan worden drogen. Benzoylperoxide en retinols zal ook functioneren. Diverse vrouwen zijn gevoelig voor onderscheidende ingrediënten, zo kun je goed moet hebben om te proberen een aantal vlak voor het verkrijgen van de 1 die functies allerbeste voor je.

Exfoliating vaak en voorzichtig reinigen van uw ontmoeting minimaal 2 keer per dag zal ook houden poriën van het draaien in verstopt.

Zodra het hormoon stormen van de menopauze settelen, zo zal de boven-productie van talg. Je poriën en de huid kan heel goed blijken te zijn droger zijn, wat zal bijgevolg in minder verstopping van de poriën. Dit moet enorm bezuinigen de frequentie van de breakouts.

Category: Supplementen

Comments are closed.