Wanneer kan Govt Organisaties markt Patiënt algehele gezondheid Informatie Met toestemming?

Een beschermde entiteit is elke zakelijke onderneming die de algehele medische behandeling, uitgaven levert of al door hun reguliere opleiding van het bedrijfsleven ontvangt betalingen voor de algemene gezondheidszorg. Als het bevoegde administratie bedrijf is een welzijn zorg bedrijf, een medische behandeling clearinghouse of een gezondheids-en fitness te bereiden, het is een overdekte entiteit. Het bedrijf kan informatie en feiten te starten met of zonder uw toestemming om uw factuur uitbetaald, of om verder te gaan op uw gezondheid gerelateerde therapie op een verdere entiteit.

Als de autoriteiten bedrijf verzamelt welzijn informatie voor de beoordeling in assist van beleid, planning, regelgevende of management functies, is het toegestaan ​​om feiten bekend te maken aan andere autoriteiten organisaties voor welzijn kennis eenheden. Niet-gecoate federale overheid instanties alleen behouden beperkte info sets van feiten, waarvan de codes zijn uitgeroeid vlak voor de autoriteiten bedrijf ze krijgt. Identificatiemiddelen omvatten naam, hanteren en sociale bescherming hoeveelheden.

Een toedieningsvoorwaarden bedrijf kan mogelijk ook informatie te starten met uw toestemming voor bepaalde noodzakelijke federale overheid mogelijkheden. Kenmerken omvatten het uitvoeren van militaire missies diensten, het uitvoeren van intelligentie en nationale bezigheden bescherming en voor een ramp te beperken initiatieven om openbare en niet-openbare organisatie crisis klinische beheersplannen te maken en uit te voeren.

Category: Supplementen

Comments are closed.