Wanneer weet Duitse herders laten hun kind Tooth?

Geproduceerd in Duitsland in 1899 door kapitein Max von Stephanitz, werd de Duitse herder in eerste instantie gebruik gemaakt van een boerderij hond. Nu het ras is het meest beschouwd voor zijn doen de job als politie, bewaker en gewapende dienst huisdier. Maar deze moeilijk te doen werk huisdier is ook een prachtige familie huisdier. De American Kennel Club beschrijft de Duitse herder als een trouwe echtgenoot en kinderen huisdier en een fantastische bewaker puppy, de grote beslissing voor veel mensen.

Het is echt moeilijk over te brengen aan bepaalde wanneer uw huisdier begint te verliezen haar 28 pasgeboren tanden. Melktanden van een puppy, of melktanden, verschijnen bij 4 maanden oud en meestal beginnen uit te vallen onder veertien maanden en 30, om ruimte te maken voor de tweeënveertig enorme volwassen tand die zal uitbreiden in hun positie.

Je mag niet een hond tand liegen over te verkrijgen, maar er zijn veel meer duidelijke tekenen dat je puppy tandjes krijgt. Een kinderziektes huisdier kan misschien verbruiken aanzienlijk minder dan normaal en kauwen op speelgoed en andere voorwerpen meer dan normaal. Je kon ook kleine hoeveelheden bloed op het speelgoed van uw hond en op plaatsen precies waar je hond kauwt en speelt.

Ook al is uw puppy haar melktanden zal werpen, is het essentieel om te beginnen de zorg voor het gebit van uw hond zo vroeg haalbaar om het te krijgen toegepast bij de behandeling. Aan de slag door het opheffen van de lippen van uw pup en wrijven haar tandvlees en glazuur. Doe dit normaal om hulp van uw pup krijgt gebruikt om het verkrijgen van de handen van iemand in zijn mond. U kunt ook gebruik maken van een hond tandenborstel met een schar van pindakaas of kaas op de borstels om hulp van de pup prijs ontvangen van haar tanden gepoetst. Heeft tandpasta voor mensen niet om de tanden van uw hond te poetsen.

Voorzie uw hond met een groot deel van rubber en Rawhide botten voor te kauwen. Kauwen op botten hond helpt een huisdier eenvoud kinderziektes ongemak, reinig de nieuwe tand en af ​​te leiden uit het kauwen op meubelen en andere huishoudelijke voorwerpen.

Category: Supplementen

Comments are closed.