Wanneer zijn tanden gevormd, hoe zijn ze gevormd, en wanneer ze uitbarsten

Tanden worden gevormd in de loop van de vijfde maand van zwanger. Een tand bestaat uit het glazuur en dentine. Het glazuur is de uitdagende buitenmantel. Het dentine, ook beschouwd als pulp, is de zachte netwerk van weefsel, zenuwen en bloedvaten die de tand invoeren van beneden. Het dentine (pulp) gesofisticeerde is de belangrijke steun van de tand en heeft vitaminen en mineralen uit de bloedbaan naar balans te blijven.

De tand die staan ​​bekend als bladverliezende tand soort tijdens de vijfde maand van zwanger zijn, of melk / peuter tand. Deze 20 tanden zijn in uw peuters & rsquo kaak bij aflevering te wachten op uitbarsten. Hoewel de kinderziektes orde en tijd kunnen verschillen van gezin tot familieleden is er een primair monster om al deze chaos. Maar over het algemeen, als je baby is een van 6 tot 10 maanden oud, de eerste email scheur door middel van en dit zijn de twee daling ingang centrum tanden. Onmiddellijk na dat de komende tand zijn de bovenste voorste snijtanden bij over acht tot 12 maanden. U kunt dan afhangen van nieuwe tand breken door middel van om de paar maanden. Dit zal verder rechts totdat je baby is ongeveer 33 maanden en al deze traumatische chaos is afgerond voor een aantal een lange tijd. Houd in gedachten dat dit de norm is voor de uitbarsting van email, komt het niet vaak op deze manier.

Mijn jongens kinderziektes begon vrij normaal, of zo ik overwogen. Midden email 6 maanden later vastgesteld spoedig daarna, enzovoort. Karter was een verschrikkelijk. Gillen sirenes in het midden van de avond eindigde bijna niets vergeleken met het huilen, schreeuwen banshee die mij schokte uit mijn rust als voorheen lang alle aandoeningen opluchting ervaren afgesleten. En dan was er mijn dure Bentley die de wildste driftbuien verdient een Oscar zou gooien bij de daling van een hoed al door kinderziektes. Oh, en als kinderziektes was niet arm genoeg & hellip .. wanneer de tand uitbrak Ik voorzag hen te blijven zetten. Ik keek in ongeloof, het nadenken op mijn eigen geestelijke gezondheid, zoals werkdag onmiddellijk na dag tanden zou verschijnen, verdwijnen, opnieuw verschijnen en verdwijnen nog eens. Ik verbaasd als ik ging te verduren tandjes krijgen, en zou permanent veel meer hebben terugkerende nachtmerries van de tanden die niet zou blijven worden ingesteld. Mijn ideale suggesties & hellip.be getroffen individu, het doet conclusie, voor even toch.

Category: Supplementen

Comments are closed.