Warren Melamed Geeft U Simple Tanden Bleken Strategies

Het is niet ongehoord voor iemand om iets beschaamd of angstig over de kleur van hun tanden, maar Warren Melamed van mening dat er hoop is er voor mensen die willen sterk verbeteren hun tandheelkundige kenmerken. Al snel na het uitvoeren van in de tandheelkunde discipline gedurende vele jaren heeft Warren zag een groot deel van de patiënten die waren op zoek naar methoden om hun glimlach te perfectioneren. Als er een groot deel van de retail-verkooppunt gekocht remedies voor emaille-witten, de meeste mensen onderschatten het elektrisch vermogen van ongecompliceerde woning oplossingen. Er zijn veel objecten die kunnen worden ontdekt in de gemeenschappelijke keuken die kunnen fleuren iemands glimlach tegen een lage prijskaartje. Warren Melamed adviseert mannen en vrouwen op een krap budget om het aanhangende proberen om thuis kuren als ze willen om hun tanden gloeien een parelwitte.

banaan schillen

Terwijl bananen zijn totaal van voedingsstoffen en vitamines die cruciaal zijn voor de menselijke vooruitgang zijn, Warren Melamed geeft aan dat deze vruchten optreden met andere voordelen. Banaan schillen worden normaal beschouwd afval en terloops in de vuilnisbak gegooid net na een man of vrouw is voltooid consumeren. Als alternatief wordt het aangemoedigd voor personen aan de banaan schillen op hun email wrijven voor ongeveer twee minuten. Daarna zouden ze willen hun tanden te poetsen als ze normaal zou doen met een normale tandpasta. Als ze gaan deze methode ten minste twee tot 3 keer per week, dan ze moeten echt aan de slag om een ​​herkenbare groot verschil te zien binnen een periode van dertig dagen. De reden aandrijven-tand whitening mogelijkheden bananenschillen ‘is de werkelijkheid dat zij omvatten mineralen deze soorten als magnesium, mangaan en kalium, die allemaal zijn uitgerust om tanden witter te dringen en hun oppervlak.

aardbeien

Aardbeien zijn langdurige favoriet bij de moderne maatschappij aan hun zoete en hartige smaak. Zoals bananen, zijn deze vruchten onderschat in zinnen van hun tandheelkundige voordelen. Warren Melamed beveelt het hebben van een persoon of twee aardbeien en stampen ze op tot een dikke pasta. Deze pasta werkelijk moet worden gebruikt om het glazuur en moeten blijven worden er maximaal twee tot drie minuten. Na deze tijd verstreken is, moet de pasta worden gewassen en afgespoeld met h2o, of het kan door standaard tandenpoetsen worden genomen. Ook voor de eerder genoemde bananenschil techniek, zal het succes snel te presenteren als verlengd als de planning voortdurend wordt gehouden voor een paar maanden. Aardbeien bevatten grote hoeveelheden van een enzym erkend als appelzuur. Deze component is het belangrijkste ingrediënt dat wordt gevonden in-tand whitening tandpasta. Ook aardbeien hebben veel vezels, dat is een puur natuurlijke reiniger en kunnen bacteriën uit de mond en tanden te verwijderen.

citroenschil en sap

Warren Melamed stelt dat citroenschillen en sap kunnen effectieve tand-witmakers. Deze vruchten bevatten een hogere concentratie aan zuur dat werkt als een robuust bleekmiddel en zeer effectief bleekmiddel. In zekere zin kan citroenen bleken tand net als hoe sommige mensen bleken hun haar. De citroen schillen kan worden gewreven op de tanden, of mensen kunnen gewoon afspoelen met het sap. Toch is de vaste zuur moet op passende wijze worden verdund of anders het kan leiden tot letsel. Mensen werken met citroensap zal het wilt combineren met een gelijke hoeveelheid H2O net voor het spoelen. Zelfs gebruik te maken van deze strategie, is het slim om te voorkomen dat het gebruik van citroensap veel meer dan 2 keer per week. Sinaasappels en ananassen zal ook het exacte resultaat dankzij hun gelijkwaardige eigenschappen aan citroenen.

Wortelen

Property behandelingen voor tand -bleken is niet beperkt tot vrucht. Warren Melamed adviezen over hoe wortelen een zeer effectief middel kan zijn voor het verbeteren van glimlacht. Rauwe wortelen kan schrapen plaque off van de tand, en in de tandheelkundige omgeving worden beschouwd als een all-natuurlijke reiniger. Niet alleen dat, maar wortelen in staat de mond te ontdoen van bacteriën door het behoud van het zuur-base-harmonie. Dus, wortel-eters het verbeteren van hun tanden toen ook ervoor te zorgen dat hun tandvlees blijven gezond en effectief. Appels en selderij aandeel vergelijkbare eigenschappen te wortelen met betrekking tot tanden bleken. Deze vruchten en greens zijn groot in vitamine C, een element dat gingivitis en andere gom kwalen stopt. Zij zullen ook helpen in de strijd richting geur creëren van micro-organismen, het opfrissen adem van mensen en het genereren van hun glimlach schitteren.

Warren Melamed juicht Baking Soda Tanden Bleken Mogelijkheden

Warren Melamed en andere instanties het erover eens dat baking soda is potentieel een persoon van de veiligste en sterkste tand witmakers direct beschikbaar. Zijn componenten maken het een geweldige zuur neutraliserend die vlekken kan verwijderen op de tanden, maar zal wel het glazuur te beschermen. Het mengen van zout met de baking soda is het meest geliefd strategie van software. Alle userhas te doen is gebruik maken van deze combinatie hun tanden met een zachte tandenborstel en laat het vervolgens gedurende ongeveer twee tot drie minuten. Later kunnen ze gewoon afspoelen met warmte water en de meeste mannen en vrouwen zullen vrijwel direct resultaat zien.

‘A het grootste deel van de tandpasta op de markt zal identieke elementen om baking soda te hebben en zijn een stuk minder moeilijk uit te voeren aan glazuur. Als iemand niet over een bepaalde van deze speciale tandpasta’s, kunnen ze alleen maar strooi wat zuiveringszout en beginnen borstelen, ‘zegt Warren Melamed.

Category: Supplementen

Comments are closed.