Was Nigella Lawsons spectaculaire overtollig gewicht te verliezen als gevolg van cocaïne-en drugsmisbruik?

Tv set kok Nigella Lawson verluidt misbruikt cocaïne, cannabis en medicijnen elke werkdag voor veel meer dan een decennium, de BBC beweerde.

De verrassende drug beschuldigingen kwamen om zachte al door een explosieve rechtszaak tegen twee van Lawson’s vorige keukenapparatuur.

In de rechtszaak, zusters Francesca en Elisabetta Grillo worden beschuldigd van het stelen van meer dan $ 480.000 van Lawson’s ex-partner, reclame en marketing magnaat Charles Saatchi. Lawson zouden hebben ingestemd met stelende de Grillo zusters ‘zo uitgebreid als zij gehouden zwijgen over Nigella’s longtime drugs afhankelijkheid te negeren.

‘De verdachten houden dat ze volledig bewust van [Lawson’s] gebruik van illegale drugs was geweest en ze zich voornamelijk zou toestemming om hun uitgaven voor de wetenschap dat er geen onthulling aan haar partner van haar gebruik zou zijn, ‘een advocatenkantoor voor Grillo beweerde in de rechtszaal.

Blijkbaar Nigella opgeheven wenkbrauwen twee enkele jaren terug net na pronken haar jaw-dropping lichaamsgewicht reductie. Lawson, die meer dan het gewicht van haar totale leven is geweest, beweerde dat ze misplaatst het gewicht door het aanhouden van een deel gecontroleerde voedsel plan en uit te werken.

Nigella, 53, meldde werd ze gezondheids-bewust snel na het kijken naar haar familie leden lijden tragische vroege doden. ‘Mijn moeder stierf aan kanker toen ze achtenveertig, mijn te beginnen met partner stierf van de meeste vormen van kanker op 47, een persoon van mijn zussen overleden aan kanker op 32,’ beweerde de moeder van twee.

In juni 2013, Lawson gebouwd krantenkoppen na haar partner Charles Saatchi werd gefotografeerd in een restaurant in Londen pakte haar over de hals met zijn vingers in een helder stikken handhaven. Het paar scheidde kort daarna.

Nigella verklaarde de verstikking gebeurde snel recht nadat ze merkte hoe substantieel verscheen ze ernaar uit om met kleinkinderen. Lawson beweerde een beledigde Saatchi antwoordde: ‘Ik ben de enige persoon die je zou moeten worden betrokken bij. Ben ik de enige persoon die moet je plezier geven.’

Omdat het incident, Nigella heeft bekend occasionele drug gebruiken, maar ontkende ze is verslaafd. ‘Het idee dat ik een drugsverslaafde of een terugkerende consument van cocaïne is totaal belachelijk,’ zei ze. ‘Gezien het feit dat mezelf te bevrijden van een fantastisch, maar brutale man, ik ben nu absoluut hasj-, cocaïne-, en eventuele drug-volledig gratis.’

Category: Dieten

Comments are closed.