Wat betekent POS se in Welzijn verzekering plan?

Elke

en elke POS lid wordt gepresenteerd een provider netwerk, dat is een lijst van artsen gecontracteerd om klinische dienstverrichters in hun geografische ligging. Artsen binnen de gemeenschap, in ruil voor extra patiënten, zijn overeengekomen om hun kosten, die de dekking organisaties beloont en is het behoud van gezondheid en fitness zorg vergoedingen kleine verminderd. Verzekeraars zijn in een positie om grotere voordelen te presenteren aan POS gebruikers als gevolg, waardoor hun out-of-pocket kosten verlaagt.

Sommige POS ideeën te eisen van hun leden om een ​​primaire zorg medische professional (PCP) te halen uit hun netwerk van leveranciers. Een PCP is een arts die de leiding van de professionele medische bedrijven van de patiënt. De PCP fungeert als een ‘poortwachter’, verwijzend u andere artsen en deskundigen, terwijl het ontkennen van geselecteerde professionele medische behandeling opties die worden geacht zijn onnodig. Gewoonlijk, als je bedrijven in de gezondheidszorg ontvangen van een deskundige of een andere huisarts, zonder de noodzaak van een verwijzing van uw PCP, bent u verantwoordelijk voor de gehele klinische factuur. Niettemin, het aanpassingsvermogen van POS opties stelt medewerkers die huisartsen moeten omzeilen ontvangen van verwijzingen en toch verwerven verzekeringen positieve aspecten, verduidelijkt de Amerikaanse Hart-Vereniging.

POS ontwerpen zijn niet zo bekend als de andere beheerde welzijn behandelprogramma’s in de Verenigde Staten. De Managed behandeling Nationwide Stats website staat dat, in overeenstemming met de Kaiser Echtgenote en kinderen Foundation, alleen eight.87 miljoen mensen werden in het kader van een POS-systeem beschermd in 2010. Daarentegen HMO en PPO ideeën beschermd zestig six.21 en 53,20 miljoen mensen vandaag door die soortgelijke jr, respectievelijk.

Een POS-lid heeft twee keuzes bij de beslissing waar door medische kennisgeving verkrijgen. Wanneer POS leden in de gemeenschap te houden voor welzijn behandeling, ze hebben vaak een compacte co-pay, maar geen eigen risico, vergelijkbaar met HMO gebruikers te voldoen. Als je tot een beslissing komen om uit te gaan van de gemeenschap voor de gezondheidszorg, dan zul je betalen aanzienlijk out-of-pocket kosten, zoals PPO leden. In overeenstemming met AgencyInfo.net, kan POS gebruikers aansprakelijk voor maximaal veertig procent van hun niet-netwerk medische maandelijkse factuur.

POS opties meestal beperken het volume dat hun gebruikers betalen out-of-pocket jaarlijks. In overeenstemming met AgencyInfo in 2010, dat bedrag is rond $ 2, 400 voor personen en $ 4.000 voor gezinnen. Deze bestaat uit het jaarlijks aftrekbare bedrag voor niet-communautaire zorg, die de uitgaven ongeveer $ 300 voor personen en $ 600 voor familieleden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.