Wat Brengt Zwart op Childrens Tooth?

Talrijke soorten voedsel en drankjes kunnen kid’s glazuur vlekken. Naast slechte mondhygiëne, een van de meest typische motieven voor zwart emaille is fles rot, ook geïdentificeerd als cariës of zuigfles syndroom. Verval van de suiker in vruchtensap of melk wanneer een pasgeborene in slaap valt met een fles kan kind glazuur zwarte zetten. Oudere kleintjes kunnen verkleuring te bouwen in hun glazuur van de voedingsmiddelen en dranken die als bessen, kersen, aardappelen, sojasaus, thee, espresso, drankjes en frisdrank van dit soort als cola naast voedingsmiddelen of vitaminen bestaat uit een groot deel van ijzer. Voedingsmiddelen die high fructose corn syrup toegepast voor een duur van de tijd bevat kan verkleuren en bederven tanden. Jeugdige kinderen met fles rot moet een tandarts ideale afwezig zien.

Sommige aandoeningen beïnvloeden de uitdagende gebied dat de tand, die wordt aangeduid als het glazuur. Andere personen beïnvloeden dentine, dat de inhoud onder het glazuur. Speekselklieren dysfunctie dat het deel verstoort dat het speeksel speelt in het uitroeien van voedsel en andere materialen uit tand kan dim plaatsen op de tanden veroorzaken. Sikkel mobiele bloedarmoede, leukemie, kanker, diabetes problemen, mazelen, kip pox, strep infecties en roodvonk kan leiden tot verkleuring van het tandglazuur. Verwachten moeders met infecties kan de ontwikkeling van baby’s ‘tandglazuur te beïnvloeden, wat resulteert in een tand van kinderen om te schakelen zwart wanneer ze verschijnen inch Er zijn een flink aantal erfelijke aandoeningen die kunnen leiden tot zwart email bij kleine kinderen. Geneesmiddelen kunnen ook leiden tot kinderen tanden donkerder. Antibiotica deze als tetracycline en antihistaminica, zoals Benadryl kan vlekken en donkerder gebouw glazuur van een kind. Zwangere moeders met tetracycline kan leiden tot hun kinderen tand zwart te maken in de nabije toekomst.

Fluoride beschermt de tanden, maar ook aanzienlijk fluoride in het drinkwater of in tandpasta kunnen kinderen de tanden donkerder. Een heleboel kleine kinderen slikken tandpasta, en dat hun tanden kunnen leiden om te zetten zwart. Jongeren minder dan 3 moet tandpasta zonder fluoride uit de buurt van zwarte tanden te houden. Mineralen uit effectief water kan ook donkerder oprichting van tanden, vooral wanneer de kinderen hebben een ziekte die helpt voorkomen dat de bescherming van het tandglazuur van de vorming. De aankoop van kwekerij H2O en het werken met het voor pasgeboren flessen, voedselbereiding, consumeren en tanden poetsen kan zwarte tanden veroorzaakt door mooi water te voorkomen. Passende mondhygiëne moet worden gebruik gemaakt van zodra een jongere krijgt een tand. Emaille moeten worden geborsteld elk gebied te maken van een cirkelvormige ontwerp 3:58 minuten en flossen met tanden is significant.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.