Wat Chemische verbindingen zijn verenigd in acne behandelingen?

Puistjes is ingegeven door overactieve talgklieren. Deze klieren zijn huidige all over uw huid. Ze creëren een aangeduid als talg, waardoor je poriën en de huid teder houdt olieachtige substantie. Veel te veel talg blokkeert de poriën in je huid en leidt tot mee-eters te typen. Mee-eters zijn een mix van dode huidcellen en talg. Zij produceren de ideale omgeving voor micro-organisme om te gedijen en zich vermenigvuldigen. De primaire bacterie verantwoordelijk voor het verspreiden van acne wordt genoemd P. acnes.
Om acne te verminderen, moet een therapie mogelijk elimineren van de P. acnes bacterie of te behouden dat het zich vermenigvuldigt door het blokkeren van de vorming van mee-eters op de 1e plek.

Salicylzuur is de meest voorkomende levendige ingrediënt in around-the-counter acne remedies. Hij moedigt de vervelling van nutteloze huidcellen. Het droogt de uiterst belangrijke laag van je huid, wat leidde tot de levenloze cellen om zich te ontdoen van vrij dan blok poriën. Dus, het helpt bij het voorkomen van de vorming van mee-eters. Het is echt zeer succesvol op het omgaan met en redelijke zits uitbraken blokkeren. U vindt het in verschillende concentraties in ervaring wast, lotions en reinigers. Als u een gevoelige huid, moet je echt gebruik maken van een milde olie-volledig gratis moisturizer om het droogproces resultaten van salicylzuur tegen te gaan.

Benzoylperoxide is een meer chemische gebruik gemaakt van om puistjes te behandelen. Het is echt typisch gevonden in lotions en lotions, maar dan gezicht gebied wast. Benzoylperoxide werkt anders uit salicylzuur. In plaats van het vermijden van mee-eters, het doodt de P. acnes bacteriën. Het is niet zo krachtig als recept topische antibiotica, maar blijven succesvol. Je kan het krijgen zonder de noodzaak van een recept in concentraties tot 10%. Als je een gevoelige huid, moet je vasthouden aan producten en oplossingen die 2,5% te nemen tot 5 procent benzoylperoxide. Grotere concentraties kan leiden tot roodheid en ongemak.

Tea tree olie is een all-natuurlijke component die wordt gebruikt om te zorgen voor puistjes. Het komt uit de bladeren van de Melaleuca alternifolia, een grote struik inheems in Australië. Tea tree olie is een puur natuurlijke antiseptische. Het doodt de P. acnes bacteriën en voorkomt ontsteking en infectie. Vanwege het feit dat het een olie, kan het niet waarschijnlijk huid Kreukherstellend. U kunt kopen boven de toonbank puistjes behandeling plannen die bestaan ​​tea tree olie als een actief ingrediënt. Je kunt het ook kopen in de pure kritische olie uit.

Toverhazelaar is een verdere autonome ingrediënt. Het kan worden geïdentificeerd in reinigers en andere goederen. Het komt uit de bladeren van de toverhazelaar heester (Hamamelis virginiana). Net als tea tree olie, kan toverhazelaar worden verkregen in zuivere vorm. Zelfs zo, de meeste mensen verlangen om acne behandelingen die toverhazelaar bestaan ​​te verwerven, in plaats van de authentieke details, omdat van zijn aparte penetrante geur. Het is echt een antiseptische en anti-inflammatoire chemische stof die voorkomt verdelen van puistjes.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.