Wat Chirurgische procedures te hebben om snurken Quit

Misschien wel de meest wijdverspreide chirurgie voor alle mensen met snurken problemen behoort tot een cursus van actie met een zeer uitgebreide naam, uvulopalatopharyngoplasty of UPPP. Het ontdoet zich van overtollige weefsel in de keel plaats. Het weefsel kan komen van de huig, de dauwdruppel vormig stukje weefsel die naar beneden hangt in de weer van je keel. Het kan ook leiden tot het elimineren van de neus-en keelamandelen. UPPP weefselverwijdering verwijdt de luchtwegen die sterk gekapt snurken en slaap verstoring. Het is een klinische behandeling met een kliniek blijven van een tot twee keer en herstel periode van twee tot 3 maanden. Gedurende deze tijd kan slikken wel bijzondere uitdaging.

Een alternatief voor UPPP chirurgische ingreep is de laser-assisted uvulopalatoplasty of LAUP. Het omvat het gebruik van een laser om het zachte gehemelte verkorten achterin de mond en verwijdert de huig geheel. LAUP pleit voor tal van buiten-individuele lessen, ten minste 2-5. Iedere sessie wordt gespreid hierboven 2-4 maanden. De individuele sessies laatste ongeveer 30 minuten. Dit is een diepgaande gedetailleerde behandeling en als dit soort niet wordt aangemoedigd voor personen die rust apneu of mensen die zijn zacht snurkers. Het wordt alleen aanbevolen voor mensen wiens snurken is echt luid en storend.

Het septum is de wand met de neusgaten dat de neus ondersteunt en stuurt de luchtstroom. Wanneer het septum is niet recht en leunt om eventueel aspect, zal dit de ademhaling en snurken problemen veroorzaken. De enige manier om dit probleem te verhelpen is door het verkrijgen operatie om het tussenschot rechtzetten. De chirurgische behandeling heet officieel septoplasty en wordt gewoonlijk uitgevoerd als een poliklinische procedure duurt van 60 tot 90 minuten worden uitgevoerd. De chirurg is effectief via de neusgaten het septum recht door het verplaatsen en opnieuw bevestigen van de mucosa, de comfortabele weefsel dat de neus.

Category: Dieten

Comments are closed.