Wat doet Aftrekbare impliceren voor Welzijn Verzekeringen?

meeste algemene ziektekostenverzekering verzekeringen delen verschillende typische kenmerken. De ‘premium’ is het elke maand beschuldiging dat 1 moet de schaal uit te denken van een onderdeel van het systeem. Voor wellness verzekering gepresenteerd door middel van een werkgever, kan de hoge kwaliteit volledig worden betaald door de werkgever, deels door de werkgever of volledig door elke werknemer. In de laatste twee voorwaarden, wordt de hoogste kwaliteit afgetrokken van salaris van de werknemer.

Het eigen risico is een bepaald bedrag dat een verzekeringnemer terug moet betalen uit eigen zak elke 12 maanden voor totale dekking start van het plan. De premie en het eigen risico hebben een omgekeerde relatie. Opties met een zeer laag eigen risico hebben meer prijzen dan programma’s met een hoger eigen risico. Ook kan een plan met verminderde premies zijn extra kosten-effectief, maar kan eventueel een vrij aanzienlijke aftrekbaar.

plannen kan eventueel ook ‘co-verzekering ‘en’ co-betalingen ‘voor geselecteerde processen, medicijnen en artsen bevatten. Met deze eigenschappen, de verzekeraar instemt met een bepaald deel van de totale kosten door te brengen indien de verzekeringnemer betaalt de rest. Voor voorbeeld, als een beleid biedt ’80/20’ co-verzekering plan op bunion operatie, de werkplek van de podoloog zou de vordering op de verzekeraar en de verzekeraar zouden het schip de arts een betaling voor 80 procent van de kosten van de procedure te posten. De verzekeringnemer zou dan het verwerven van een maandelijkse factuur voor de resterende 20%.

Terwijl co-verzekering plan voor de procedures is gericht op een verhouding, co-betaling voor recepten en de werkplek bezoeken is vaak een vaste hoeveelheid. Ter illustratie, een $ 20 co-betaling voor zorgverlener bezoeken suggereert dat de verzekeringnemer betaalt de receptioniste $ 20 direct na de afspraak wanneer de resterende saldo aan de verzekeraar wordt ingediend.

Zelfs na een eigen risico wordt voldaan, zijn er toch beperkingen. Een beleid levensduur uiterste verwijst naar de grootste som van verklaringen die zal beschermen gedurende de duur van het bestaan ​​van de houder. In een bepaald beleid, er is een levenslange hoogste voor een bepaalde persoon zo mooi als een individuele levensduur maxima voor mensen. Voor geval, als John Smith krijgt in een echt serieus voertuig incident, XYZ verzekeringspolis zou te beschermen tot $ 250.000 van zijn gezondheidszorg prijzen. Eventuele vergoedingen voorbij dit zou John verantwoordelijkheid. Niettemin, als zijn echtgenote en twee kleintjes zijn ook in het incident, zou de aanpak omgaan met maximaal $ 400.000 van klinische honoraria van de volledige familie. In het laatste scenario, $ 250.000 zou gaan naar de kosten John’s en $ 150, 000 zou gaan naar de versoepeling van de betalingen van de familie.

In het gebied van de gezondheid en fitness verzekering, ‘uitsluiting’ verwijst naar een proces, bedrijf, medicatie, koopwaar of huisarts waarvan de kosten is gewoon niet beschermd door dat specifieke benadering. Voor voorbeeld, een aantal ideeën uit te sluiten electieve plastische chirurgische behandeling, docenten voor het begrijpen van een handicap, experimentele medicatie, vasectomie omkering of persoonlijke verpleegkundigen.

Als een verzekering programma is niet van plan om bepaalde onkosten te dekken, de verzekeringnemer nodig om uit te betalen voor het zelf. Toch is hij niet toegestaan ​​om dat volume afhangen naar zijn aftrekbaar.

Sommige gezondheid en fitness verzekering beleid hebben verschillende eigen risico voor de unieke stijlen van professionele medische zorg. Voor voorbeeld, een recept aftrekbaar verwijst naar het totaal van de out-of-pocket inkomen van een plan houder moeten plegen over de behandeling net voor bescherming start van het plan. Op dezelfde manier, een ziekenhuis aftrekbaar verwijst naar de hoeveelheid geld die een verzekeringnemer moet terug vooruit bescherming begint af te werpen. Niettemin, in het geval van het medisch centrum aftrekbaar, het eigen risico kan worden bereikt en de dekking kan beginnen binnenkant van de loop van een enkele een bezoek brengen aan.

Bijvoorbeeld, veronderstel dat een verzekerde die geenszins moest een kliniek voor naar de noodsituatiegebied omdat bovenlichaam pijn geweest. Hoewel in de triage, stortte zij en ging in hartstilstand. Gelukkig, de ER artsen erin geslaagd om haar levensstijl te behouden met een crisis chirurgische ingreep. Haar plan kende een $ 2, 000 ziekenhuis aftrekbaar en een $ 100, 000 levensduur maximum. De klinische kosten van haar beproeving kwam tot een geheel van $ 103.000.

In dit geval zou de facturatie-afdeling aftrekken $ 2000 (haar kliniek aftrekbaar) van de uitzonderlijke harmonie en omvatten het aan haar out-of-pocket factuur. Latere, facturatie zou een $ 100, 000 (haar leven maximaal) verklaren aan haar verzekeraar te plaatsen. De resterende $ 1000 (dwz $ 103.000 – $ 2, 000 – $ 100, 000) zou extra om haar out-of-pocket maandelijkse factuur zijn. In de conclusie, zou ze verantwoordelijk zijn voor $ 3 te zijn, 000 van de totale $ 103.000.

Category: Gezond eten

Comments are closed.