Wat doet De 2014 Kosteneffectieve algehele gezondheid Behandeling Wet Signify voor u?

Wat de kosten-effectieve Welzijn zorg Act wezen Staten

1, als u gedekt door een werkgever, zijn op Medicaid, ontvangt de toedieningsvoorwaarden begeleiding, of op Medicare en de dop van uw Component B prijzen , de meeste van deze regeling heeft weinig of geen resultaat op je buiten het huis van het verwerven van extra stellen met bepaalde gezondheids-gerelateerde kosten. Deze wet is in het algemeen gericht op het doen van het werk natuurlijk mensen onder de pensioengerechtigde leeftijd die niet worden beschermd door enige welzijn zorg-programma (of een economisch bereiden).

Hoewel de Redelijk geprijsd welzijn Treatment Act werd ondertekend in de wet in 2010 en dat initiatieven en stimulansen waren langs de weg uitgevoerd tot bestaande werkdag, was het niet tot aan oktober 2013 dat het publiek begon aan de totale impact van de wet te begrijpen en wat het betekent om hen individueel.

De kern van de wetgeving is dat met ingang van januari een, 2014, de kosten-effectieve Welzijn Treatment Act ‘moet’ iedere burger van Verenigde Staten (met een paar uitzonderingen) te worden opgenomen in wat stijl van de gezondheid en fitness verzekering strategie. Dat betekent meestal ‘voor’ januari, de overheid wenst u om uw eenden in een rij te hebben.

Nu. Niet rond te wachten tot aan januari twee, 2014.

hier Klik gewoon om te gaan door het hele doc van het Bureau van Welzijn en Human Services website. Als dat is veel te frustrerend, alles is niet gedaald.

Deze hub biedt u met de ‘Cliff notes.’

Wat u verwacht wordt

Ondanks het feit dat de wet heeft veel goede punten, het slechts een punt dat luidste belde om zowat iedere burger is dat de Amerikaanse regering is ‘die’ elk individueel centrum-inkomsten burger minder dan leeftijd vijfenzestig, ( die anders niet wordt beschermd door een werkgever, Medicaid of Medicare) te kopen (te) welzijn verzekeringspolis.

En door de haak of oplichter, ze zijn op weg om het te implementeren. Hoe? Door beboeten je, natuurlijk!

Als u geen algemene zorgverzekering (zowel als gevolg van uw werkgever of door middel van erkende wellnessbehandeling bedrijven) hebben de Verenigde Staten met betrekking tot administratie zal van hoge kwaliteit je (echt ik zie het als een belasting, dat is wat de govt doet allerbeste).

De boete is slechts een procent van je eenmaal per jaar inkomen tot $ 95. Als u kinderen hebt, zal de extra prachtige 50% dat bedrag voor elke onverzekerde kind – dat is $ 47.fifty elke single. De optimale boete (belasting) een familie van een dimensionering zou besteden in 2014 is $ 285.

In de literatuur slaat rond het jaar 2015 voor boetes en eisen. Ik denk dat dat zal de verordening later worden toegevoegd als ze fine-tunen.

Termijnverlenging

Maar in 2016, als je toch niet hoeft ziektekostenverzekering, de prachtige zal 2,5 pct van zijn uw winst of tot $ 695 voor elke volwassene, en 50 procent van de hoeveelheid geld voor zowat elke jongere -. $ 347,50 voor elke baby

Je moet gewoon de dop van het goede aan de voorkant in contanten. Het zal worden bewezen als een belasting op uw 2014 winst belastingen, die je bestand in 2015. Belastingen zijn de taal van onze regering.

Ik zie de dreiging van een hoge kwaliteit (IEA belasting) per 1 januari als een schriktactiek simpelweg omdat in alle werkelijkheid, is er een ‘Weesgegroet gaan of twee ‘hier te vertragen (niet vergeten) de procedure:

een) U hebt recht tot 31 maart 2014 te gebruiken, herkend en tonen het bewijs van verzekering plan. Als u zich inschrijft voor een aanpak van 31 maart 2014 de toepassing van de Marketplace, wont u een boete voor elke maand tot uw dekking begonnen. Dus, als voor het geval, met name je je inschrijft op 31 maart 2014, dat betekent uw welzijn zorg dekking zal niet correct opstarten totdat Kan 1, 2014. De site suggereert ALLEEN als je je inschrijft via de Marketplace, dus echt niet verwaarlozen, dat – het zou kunnen worden beschouwd als een goede afdruk. Vooral omdat je verzekering niet eerder had in het kalenderjaar, zal de overheid niet geweldig je voor de maanden tot op Kon. Is dat niet geweldig? (Sarcasme impliciete)

twee) Als je een kwalificerende levenslange functie die u haltes van het aanvragen en verkrijgen van wellness verzekering door de deadline, hoef je nooit meer terug te betalen het geweldig, maar je moet nog steeds te krijgen welzijn verzekering tijdens een ‘exclusieve inschrijving periode.’ De federale overheid heeft alle variëteiten van ‘steun’ aan u, zolang u voldoet aan hun eind resultaat te bieden. Bij de autoriteiten, een kwalificatie bestaan ​​evenement is elke verandering in je leven dat je blijft van het krijgen uitgerust uit te voeren tot de einddatum. Voor geval,

 • wijzigingen in uw geld (in de veronderstelling Lessen, niet te verbeteren!)
 • verschuift naar een meer staat via inschrijving periode
 • als je trouwen, scheiden, ondernemen of hebben een kind de plaats van uw echtgenoot en kinderen dimensie heeft verbeterd op een bepaalde manier
 • onverwachte verlaging van de deskundige diensten, zoals Medicaid of Medicare
 • regelgeving wordt verondersteld verzekering organisaties compliant met waarde regelgeving om elke consument en dus mensen zijn niet ontzegd verzekering voor enig doel te behouden.

  Maar het is ook bedoeld om u, de consument in de driver’s weer te zetten, zetel als het gaat om te beslissen over uw welzijn dekking organisatie, uw dekking, uw cash uitgave (premiebetalingen, copays, caps op maximale jaarlijkse fondsen uit je zak, enzovoort.) en uw klinische zorg leveranciers. Maar de vraag smeekt te worden aangevraagd … met de overheid genereren behoeften op u in de vorm van eisen, waar door niet-naleving voordelen op een fantastische, ben je serieus de leiding?

  How To

  Apply

  Als u gebruik maken van de algemene ziektekostenverzekering Market webpagina, waarschijnlijkheden moet je een nieuwe fase (of twee of 3) naast het bouwen van een software er op de website te gaan. De webpagina kan gewoon de vraag van klanten niet te beheren en het crasht algemeen. Worden georganiseerd om een ​​shopper services agent te praten op een bepaald moment in de aanpak

  Hieronder zijn de manieren waarop de website beweert dat je kunt gebruiken voor de algehele gezondheid verzekering:.

  • met een papieren software met de firma gedetailleerde op de gezondheid care.gov Marktplaats webpagina
  • on-line, eventueel in dienst van de Marketplace of waarschijnlijk specifiek aan het bedrijf webpagina
  • door mobiele telefoon naar de Marketplace of het contacteren van de onmiddellijke,
  • in menselijk wezen op een gemeenschap kantoor

  Als je vork uit voor Insurance Bij wijze van uw werkgever

  Als u een bijdrage aan een werkgever afhankelijke strategie voor welzijn verzekering voor u (niet uw volledige familie), kunt u eventueel wilt testen de prijsklassen met de plannen op de markt om te zien of wat u valt de uitgaven in lijn met wat de overheid van mening is ‘zeer betaalbare’ per uw jaarlijkse inkomsten niveau.

  Als u betaalt veel meer dan 9,5 procent van uw jaarlijkse geld in de richting van de algehele medische behandeling voor slechts op uw zelf wordt vermeld als ‘niet redelijk geprijsd.’ Daarnaast is voor de aanpak die moet worden beschouwd als ‘betaalbaar’, het bereiden moet je aanpakken bij minimaal zestig procent en uw conclusie moet echt niet veel meer dan veertig% voor elk deel incident.

  uw werkgever vraag om Vul dit formulier in om hulp te bepalen uit als het programma je werkgever geeft is de beste systeem voor u economisch, met behulp van de sixty/40 design

  Voor de werknemer:. Om te zien hoe uw bijdrage van het personeel zich verhoudt tot uw werkgever bijdrage voor de ‘dekking van huishoudens’, in dit artikel is een overzicht wijzen door de staat.

  Hoe Veel Is deze rubriek Value mij?

  Als u zich afvraagt ​​wat dit gaat prijskaartje u in ponden en centen, ze hebben een handige software op hun site dat zal guestimate hoe sterk je zou kunnen besteden aan het welzijn verzekering net nadat je je feiten in te voeren. Aan de andere kant, voor die worden georganiseerd om een ​​glitch als goed vanwege methode overbelasting.

  Klik hieronder om een ​​apparaat dat u een marge idee van wat verzekering kan geven zal kosten wanneer zijn verworven door middel gebruiken van de Marketplace.

  Klik gewoon hier om te zien of u zelfs in aanmerking om u te helpen geld te besparen op uw wellness-verzekering (winst grenzen).

  kom ik in aanmerking voor Assist?

  p Er zijn mensen vandaag de dag die zal onvermijdelijk klaar om hoge kwaliteit te zijn voor zowat elke verdere hulp en de regering heeft een complete passal van cursussen om te leveren.

  Sommige lagere winsten mensen, familie leden en kleine kinderen, in de verwachting dames, ouderen en personen met een handicap kunnen in aanmerking komen voor Medicaid. Zowat elke wijzen heeft te houden aan de federale aanbevelingen, maar ze mogen hun draai hebben ingesteld op hen om de pakketten aan te passen aan hun hebben state.

  Klik hier om te zien of u in aanmerking komen voor Medicaid Voer je punt uit en zich houden aan de hyperlinks. Voor de reden dat het een federale webpagina, als het niet lukt om u de gevraagde informatie, contact op met uw lokale agentschap.

  Je zou kunnen in aanmerking komen voor een subsidie, maar er is een kink in de kabel of twee, van het programma.

  1) U moet zich inschrijven in de dekking de dekking als gevolg van de healthcare.gov Marketplace handel.

  2) Indien de uitwisseling beslist u in aanmerking komt voor een subsidie ​​meestal gebaseerd op feiten die u over uw verwachte 2014 een keer per jaar de winst, zal uw subsidie ​​optreden in de vorm van een belastingkrediet geschiedenis die zal worden betaald, niet om je als een korting, maar rechtstreeks naar de verzekering bedrijf.

  Gewoon om heel duidelijk te zijn, in deze situatie, een fiscale subsidie ​​is geen dollars die fysiek gaat om uw portemonnee. Het is een krediet geschiedenis aangeboden aan uw verzekeringsmaatschappij, zodat ze de kosten van uw reguliere hoge kwaliteit kan verminderen.

  Klik hier voor de subsidie ​​rekenmachine. Voer uw inkomsten graad, uw leeftijd en uw familieleden meting om te zien welke subsidies u in aanmerking komen voor en hoeveel u kunt besteden aan het welzijn dekking.

  Ik wil een vrijstelling!

  Er zijn sommige mensen die nooit willen, of niet in staat zijn, terug te betalen het grote (belasting) en zij zullen een vrijstelling willen van het goede.

  De fantastische wordt momenteel aangeduid als uw ‘persoonlijke verplichting betaling ‘,’ persoonlijk mandaat, ‘of een’ straf. ‘ Van het programma, als je met mij zijn geweest op deze hub tot nu toe, je weet dat ik gewoon noemen het een belasting. Als het bevoegde administratie is waarschijnlijk moet me hebben om het te plaatsen op mijn inkomstenbelasting als ik bestand, geen enkel verschil hoe ze suiker vacht, het is een belasting te maken. Er zijn lezers die zullen het niet eens met mij, en ik ben met dat fijn, no pun verondersteld.

  Simpel klik hier vermeld te bladeren over vrijstellingen en wie in aanmerking komt. Scroll naar de basis om te lezen over hoe een aanvraag voor een vrijstelling wegens te ‘ontbering.’

  veel meer informatie

  Op mijn dagelijks weblog, Hedendaagse Welzijn Capsule, zijn er talrijke terug links die u kunt krijgen, in aanvulling op de achterkant links die betrokken zijn in deze hub.

  Dank u voor het bekijken van mijn hub. Uw beoordelingen en bezienswaardigheden zijn welkom.

  Mary McShane november 2013

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.