Wat doet de Tooth Fairy doen met je tanden?

Alleen is het niet humoristisch?

Je weet nooit wanneer het kan gaan over te komen.

1 werkdag je toevallig gewoon een standaard mama of papa te zijn , dan ‘poef’, in het knipperen van een oog , U bent nu de Tooth Fairy. Meteen, je afstuderen in een plaatsing heb je geen echte opleiding voor. Helaas, er is geen ‘tandenfee College’.

Dus, wat wil je gebruiken voor een ‘how-to handleiding’ als je jezelf ineens duw in deze baan te krijgen?

De meesten van ons afhangen van wat we ons herinneren uit te breiden en onze bezitten ontmoeting met de Tooth Fairy. Zeer handjevol mannen en vrouwen het gevoel af te wijken van wat ze zelf ervaren.

Dus, de plaats heeft de tandenfee kiezen uw tand als een jongen of meisje?

Hoe bent u waarschijnlijk deze traditie gaan om uw jonge kinderen?

Mijn Tooth Fairy

Toen ik escaleren in de jaren ’60, mijn Tooth Fairy gebruikt kleine bruine enveloppen voor zowat elke van mijn tanden als ze kwamen uit. Mijn moeders en vaders ervaren me te produceren op de ingang van hen zelf. Dus, een ieder heeft mijn identificeren, de datum, de voorwaarden, en al in mijn individuele handschrift. Deze verzegelde envelop werd vervolgens minder dan mijn kussen ‘s avonds. Het doet me denken aan het invullen van een afgiftebewijs, met de tand als de aanbetaling, en in de buizenpost verborgen onder mijn kussen te schuiven. (Wager dat is hoe de Jetson’s het zou doen!) Toch is de volgende ochtend zou ik ontwaken voor de envelop al lang voorbij en wat geld in het plaats kan vinden. De standaard bounty terug in mijn werkdag was een $ 1,00.

Als ik ouder verworven en niet langer denken in de Tooth Fairy, werd mij aangeboden met de stack van zeer kleine bruine enveloppen. Het was aangenaam om mijn handschrift op elk van hen. Aan de andere kant, het was een beetje vervelend te hebben om het zegel te openen hen om te zien wat de tand zag eruit als de binnenkant van kraken. Ik heb toch deze vijftig procent verscheurd openstellen enveloppen elk individu dat een persoon zeer kleine tand bevat.

Mijn Have stint als de Tooth Fairy

In de loop der jaren, ik had verhalen gelezen moeders en vaders die het gebit van hun kind verborg alleen heb ze gevonden door de nieuwsgierige kleintjes. Dan is ‘verpest’ de schok en ze was gedwongen om een ​​aantal excuses geven creëren het onaangenaam voor elke persoon. Ik wilde zaken om verschillende voor mijn jongeren zijn.

Op het moment dat ik werd de Tooth Fairy, ik bedacht een klein verschillend systeem. 1e van alle, ik zet hun tanden in iets heel doorzichtig plastic bagage als vervanging van de bruine soorten, zoals ik had. De kleintjes stel de datum op de buiten het huis van de zak en leg ze onder hun kussen. De Tooth Fairy zou komen en laat $ one.00 en zetten hun tanden in hun (Je kunt net zo heel gemakkelijk de plaats een sieradendoosje, doos, enzovoort.)

zo kort als ze wakker de volgende ochtend, zouden ze zeer eerst onderzoeken voor de dollar onder hun kussen en ren dan naar hun kind e boek. Ik vertelde hen dat de tandenfee nog liet hen in hun kind gids voor heel veel geluk. Dit diende vele toepassingen. Een, ik hoefde niet te benadrukken over hen te verkrijgen, en extra belangrijk, het gaf me een mogelijkheid om wat magie schenken.

De elektrische kracht van Magie

Ik weet nooit of u weet het of niet, maar een andere persoon gedraagt ​​zich op een andere manier als ze voelen dat ze zijn geschonken veel geluk. Niets is extra motiverend om een ​​kind dan te geloven dat ze zullen worden gezegend in alles wat ze doen voor die dag. Dat was aanzienlijk veel meer waard dan de $ 1,00 elke dag.

Van klasse, 1 hoeft niet om deze fantastische geluk beperken alleen maar om momenten waarop een kind de tand plops uit. Het was alles wat ik probeerde uit te strooien in dit artikel en er, en hoe te doen. Maar mijn formele stint als de Tooth Fairy is meer dan, maar ik weet de magie uitoefent en ooit zal worden doorgegeven aan mijn kleinkinderen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.