Wat doet een Property Gezondheid en fitness Assistent Do?

Een woning gezondheid en fitness aide zal het individu helpen bij het baden, die zou kunnen leiden dienen om de getroffen persoon in en uit het bad en / of dienen om de individuele schoon zelf. Een assistent kan ook begeleiden met pracht (styling haar en make-up, indien gewenst) en toilet gebruik.

Lichtgewicht schoonmaak klusjes kan eventueel nodig zijn, samen met stofzuigen, afstoffen, arrangeren en afwassen. Deze klusjes zijn kwesties die de getroffen persoon is gewoonlijk niet in staat om te doen door zichzelf.

Een huishouden welzijn aide krijgt klaar voedsel voor het getroffen individu. Deze kan bestaan ​​uit ontbijt, lunch en diner, afhankelijk van het uur aide’s.

De assistent kan eventueel willen de patiënt op lichte boodschappen doen, dit soort als bezoeken aan de supermarkt te houden en schrijf-up werkplek begeleiden. Eens in de zoveel tijd, kan de assistent nodig heeft om te gaan namens de patiënt, indien zij niet in staat om het huis te verlaten.

Voor hun werkgever en / of familieleden leden van de patiënt, het van dag tot dag dingen te doen van de betrokken persoon moeten worden gedocumenteerd door de assistent. Dit kan heel goed bestaan ​​uit maaltijden gegeten en huishoudelijk werk verricht, of indien de betrokken persoon en aide eigendom blijven op elk moment. In sommige gevallen kan badkamergebruik ook moeten worden vastgelegd.

Category: Supplementen

Comments are closed.