Wat doet medeverzekering op Wellbeing Verzekeringen impliceert niet?

‘medeverzekering’ is een co-sharing agreement waarbij de verzekering plan organisatie en u, de koper. Dit geeft aan dat u (de verzekerde) een vastgesteld deel van de gevoerde kosten zal dekken direct na het eigen risico is goedgemaakt. Bijvoorbeeld, onder een 80/twenty strategie, de klant betaalt 20 procent van de beschermde vergoedingen en de verzekering corporatie betaalt tachtig%. Dit is geen co-pay back. Bovendien, je vork uit de overtollige uitgaven over uw coinsurance som. Zie backlink in Methoden.

meeste (niet alle) gezondheid en fitness verzekeraars vestigde een pet op wat u, de klant, moeten uit shell naar uw klinische in slechts een kalenderjaar. Dit kenmerkt evenzeer de franchise (het bedrag dat u nodig hebt om te plegen op uw algehele medische behandeling in een persoon jaar) en de co-assurantie. Wanneer je hebt uitbetaald tot uw aftrekbaar, de verzekeringsmaatschappij begint haar deel van de co-assurantie te brengen, normaal 80 procent al betaalt u terug uw 20 procent. Wanneer je die cap te bereiken, begint het verzekeringsplan bedrijf om 100 procent van uw professionele medische kosten door te brengen. Als je gezondheid gerelateerde aanbieders die niet zijn opgenomen in uw verzekering plan plan, betaal je honderd procent van individuen. Uw reguliere maandelijkse premiebetaling is niet opgenomen in de eenmaal per jaar cap.

Gezondheid en fitness verzekering vooruitzichten meestal denken dat ze is niet van plan om te moeten betalen voor iets zodra het eenmaal per jaar cap is bereikt, maar dat is niet het scenario. De verzekering bedrijf heeft betalingen die zij noemt ‘regelmatige, gebruikelijk en redelijk’ (UCR) bewezen. Gemeen, die lager zijn dan de kosten van uw medische professional tarieven. Je moet het overschot prijzen te betalen, zelfs al heb je je eigen risico en uw jaarlijks maximum hebben bereikt. Als dit zich voordoet om u, uw dekking bedrijf is in zijn recht. Blader door het volgende gebied veel meer over UCR ontwikkelingen uit te vinden.

Wellness verzekering, al dan niet verkregen door middel van uw werkgever of particulier, is bedoeld om een ​​deel van de fiscale belasting van je hogere kosten in de gezondheidszorg te verlichten. Zoals nu gestructureerd, hebben verzekeringsplan organisaties methoden, waarbij onder meer wat er in de overeenkomst bewezen. Meer uitgaven worden doorgegeven aan u in uw co-assurantie. Sommige verzekeringen providers zijn gebruik te maken van andere bedrijven die bepalen de ‘normale, gebruikelijke en fair’ (UCR). Een paar verzekeringsmaatschappijen hebben eigendom in de bedrijven die al die UCR kosten vast te stellen. Dus, zelfs ook al heb je betaald hebben uit uw tarieven, eigen risico, coinsurance en / of co-betaalt, je zou zijn al te sterk te betalen.

Welzijn verzekering dekking is ontworpen om te gaan met onze medische rekeningen voor preventieve behandeling, voor gezondheidsproblemen, incidenten, hospitalisatie en chirurgische ingreep. Ook al verzekeringsplan organisaties zijn in een klein bedrijf om hun klanten te ondersteunen, ze zijn zich ook bewust van de basislijn – en dat is een inkomen kalenderjaar dichtbij vertonen. Met dit in het intellect, sommige verzekeringen bedrijven die niet-publieke plannen presenteren verschillende systeem bedragen. Sommige van deze prijs aanzienlijk minder en aanbod aanzienlijk minder dekking. Andere mensen zullen je veel meer prijs, maar ze zullen aa veel leveren betere bescherming. Het is in het voordeel van uw verzekering bedrijf vork uit de meest betaalbare volume haalbaar hoewel maskeren uw welzijn zorgbehoeften. Verzekeringen bedrijven zullen kiezen voor de kosten van uw medische behandeling – en laat de rest aan u door uw eigen risico, co-pay en coinsurance

.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.