Wat doet uit eigen zak beperken Mean in Welzijn verzekeringspolis?

De out-of-pocket beperken is de som geld die u worden gevraagd om te betalen in de richting van uw gezondheid en fitness zorg kosten voorafgaand aan uw verzekeringen dekking betaalt in uitgebreide. De beperking zal typisch te gebruiken op een jaarlijkse basis om bescherming voor goederen die als hospitalisatie, arts bezoeken en geneesmiddelen op recept. Met tal van soorten procedures gezondheid en fitness behandeling, zal je enige flexibiliteit en controle dan de limieten hebben. Meestal is het veel meer bent u nodig om te besteden uit je zak, het verminderen van uw wellness-verzekering tarieven zal zijn.

1 heersende stijl van de out-of-pocket prijs is een eigen risico, dat is een keer per jaar cijfer moet u toegang voorafgaand aan de dekking van uw plan zal de slag te gaan. Het moment dat u uw aftrekbaar hebben voldaan, zou je nodig zijn om co-assurantie, dat is een soort van lading delen in tussen u en uw verzekeraar te betalen. Co-assurantie zal doorgaan tot aan een zekere drempel wordt bereikt. Op die plaats, zal het plan uit te betalen in volledig tot aan de uiterste grens, die vaak honderd procent van de resterende kosten.

Stel uw plan is voorzien van een $ 500 aftrekbaar en een 20/80 co-assurantie bepaling tot $ 10.000. Als u een chirurgische methode die kost $ 25.000 onderging, zou je nodig hebt om vork uit de $ 500 aftrekbaar zo mooi als twintig pct van de up komende $ 10, 000 die gelijk is aan $ 2000. Uw complete out-of-pocket kosten voor de methode zou $ 2500, ook al is uw verzekering polis zou gaan over de resterende totaal. Als je had gekozen voor een $ 1, 000 aftrekbaar en 50/fifty coinsurance hebben in zijn plaats, zou je out-of-pocket kosten groter kunnen zijn, maar je zou ook waarschijnlijk zijn verplicht terug te betalen aa veel verlagen topkwaliteit.

Uw welzijn verzekering plan strategie kan eventueel ook out-of-pocket beperkingen in het type van een copayment, dat is een vooraf bepaalde optimale bedrag betaalt u terug voor sommige stijlen van welzijn behandeling bedrijven. Copayments algemeen van toepassing op zorgverlener bezoeken te plannen, dit soort als wanneer je verwacht dat je terug een hoogste van $ 50 betalen voor elk een bezoek brengen aan. Copayments ook worden gebruikt voor voorgeschreven medicijnen, zoals je kan eventueel alleen worden verplicht uit te betalen $ 25 naar een recept voor een fabrikant titel geneesmiddel of $ 10 voor een generiek geneesmiddel.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.