Wat doet Universal Health en fitness Care Signify?

De standaard fondsen voor het publiek een universele welzijn behandeling techniek. In sommige gevallen, kunnen de burgers van essentieel belang om de verplichte welzijn verzekering te kopen. Andere universele wellness behandelprogramma’s zijn zo gestructureerd dat de gezondheid gerelateerde kosten worden betaald door grote publiek belastingen. Sommige pakketten worden gefinancierd door een mix van wellness-verzekering plan premies en inkomsten is geheven ten gevolge van de belastingen. Zich baserend op hoe een systeem is ingericht, zijn sommige welzijn zorg uitgaven betaald door de getroffen individu, terwijl sommige anderen worden betaald door universele welzijn verzekering.

Volgens medische professionals voor een National Health en fitness Care System (PNHCP), administratieve prijzen neemt in 31% van het geld dat mensen de schaal uit op wellness zorg. Het geld dat kan worden opgeslagen op de kosten van de afgesloten verzekeringen, reclame, inkomen, facturering en overhead kan jaarlijks in totaal meer dan $ 350.000.000.000. In zachte van deze kosten, de PNHCP stelt dat alle mensen zouden worden bekleed voor medisch noodzakelijke aanbieders onder een betaler systeem. Diensten zou bestaan ​​uit medische professional, zorginstelling, geneesmiddelen op recept, tandheelkundige, gezichtsvermogen, preventieve zorg, psychische gezondheid en fitness en lange-zin zorg. Artsen zouden zowel het verwerven van een loon uit een ziekenhuis of non-profit HMO of worden gecompenseerd op een fee-for-diensten basis. De prijzen zullen worden gecontroleerd door middel van onderhandelingen servicekosten en formules, en ziekenhuizen zouden worden toegewezen een globaal plan voor de uitgaven voor werkingskosten en voor het betalen voor klinische hulpmiddelen en materialen in bulk.

gesocialiseerde geneeskunde wordt over het algemeen beschreven als een techniek van welzijn behandeling die de overheid wordt gefinancierd, maar door de toedieningsvoorwaarden toegediend. In een procedure van gesocialiseerde drugs, kon de toedieningsvoorwaarden opereren de gezondheidszorg, zo effectief te huren het welzijn behandeling profs. Gesocialiseerde algemene gezondheidszorg is ook soms uitgelegd als een methode overheidsbelastingen eventueel geheel of gedeeltelijk gefinancierd, hoewel de producten en diensten kunnen worden geleverd door persoonlijk welzijn zorg leveranciers. Er is een discussie over ongeacht of wellness-behandeling in de Verenigde Staten (waar er momenteel een vrij-lopende markt-programma) als alternatief dan te vertrouwen op de communautaire regelingen moeten worden uitgevoerd als een voor-winst sector.

1 argument versus gemeenschappelijke wellness-behandeling is dat het verzet zou ontmoedigen, vaak waargenomen als de drijvende schijf voor nieuw onderzoek en innovatie. De zorg is dat er mogelijk kan minder gezondheidsgerelateerde doorbraken, voornamelijk om de reden dat als je bedenkt bij afwezigheid van een bedrijf de kans voor het verdienen van inkomsten, kopers zijn waarschijnlijk niet te investeren. Een andere zaak aan te kijken is dat de gemeenschappelijke welzijn behandeling noodzakelijk zal betekenen verbeterde belastingen, ongeacht of voor de gemiddelde Amerikaan, corporate De ons of even. De American Medical affiliatie (AMA) helpt om het probleem dat de publieke welzijn verzekering plan de ideale manier om te verminderen het ontwikkelen van welzijn zorgkosten niet kan zijn. Als alternatief kan de AMA van mening dat rijden niet-openbare verzekeraars uit het welzijn verzekeringspolissen industrie zou zeer waarschijnlijk verbeteren ziektekostenverzekering kosten. De versterkte lasten zouden dan worden doorgegeven aan de belastingbetalers van de natie.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.