Wat doet Wellness Care Trekken aangeven?

Algemene gezondheidszorg neigingen realiteit gebaseerde meestal, meetbare gegevens met patronen die te herhalen, of blijven het regelmatig zijn, meer dan tijd. De meetbaarheid zal analisten om de informatie te beoordelen in zinnen van aantallen, percentages, datums, een lange tijd of hoeveelheden. In algemene gezondheidszorg, trends onder andere zaken als informatie en feiten over mannen en vrouwen, de hygiënische omstandigheden, medicijnen en engineering.

het midden voor Ziekte Command maakt gebruik van gezondheid en fitness behandeling eigenschappen van de algemene openbare gegevens over pandemieën, gevaren voor het milieu en het welzijn risico gevaren uitdagen. De CDC, daarentegen, is niet de enige entiteit die beloningen van analyse gezondheid en fitness zorg kenmerken. Gezondheidszorg onderzoekers zijn geïntrigeerd in wellnessbehandeling eigenschappen te wijten aan het feit cijfers kunnen direct naar professionele medische ontdekkingen. Farmaceutische bedrijven maken gebruik van trends naar nieuwe soorten geneesmiddelen op recept te produceren.

algehele gezondheid behandeling eigenschappen toestaan ​​analisten om te bepalen wat er momenteel waarschijnlijk op en in elkaar gezet voor wat er zal gebeuren in de komende. Kenmerken worden toegepast als middelen meestal produceren projecties. Bijvoorbeeld, het bestuderen van de kenmerken van griep tijd van een persoon jaar geeft artsen een idee van wat de griep zal zijn als de achtervolgende yr. Deze informatie en feiten kan de regio een juiste hoeveelheid vaccinaties bereiden.

Category: Supplementen

Comments are closed.