Wat een Canine Feed Met Ongewenste Tanden

Als uw hond wel netjes op een bepaalde droge mix van voedingsmiddelen, of als dit het soort voedsel van uw huisdier is in de loop van zijn dagelijks leven gegeten, uw beste keuze kan eventueel blijven voeden van uw hondje dit dieet programma. Bevochtigen van de voedingsmiddelen met warmte h2o of haan bouillon en waardoor het gevestigde totdat uiteindelijk het is zacht maakt het haalbaar voor hem om op te kauwen, ongeacht zijn ongewenst, of het ontbreken van tanden. Als het voedsel items is echter niet van een regelmaat dat hij kan omgaan met, rekening houden met joggen de bevochtigde voedsel door een blender of keukenmachine spullen processor.

p Er zijn een flink aantal keuzes als het te vochtig voedsel zal komen. Er zijn semi-vochtig levensmiddelen die worden aangeboden in verzegelde plastic zakken. Deze kunnen echter eisen dat u hen vooruit te voeren aan een hond met kritische tandheelkundige problemen te bevochtigen. Met ingeblikt voedsel, kijk naar uit voor die die stukken vlees bevatten. Een hond met een aantal of geen tanden niet in staat zijn om de brokken te kauwen. U kunt de food items in een blender of keukenmachine maken aan brokken te schakelen naar een pap dat uw hondje kan schoot uit haar bakje zonder kauwen.

Kip bouillon, gepureerde hamburger en andere zelfgemaakte lekkernijen kunnen ook het grootste deel of een traktatie voor de hond met gebitsproblemen zijn. Zo ver meer en extra huisdier verzorgers flip te doen-het-zelf-eten van de plannen voor hun honden, moeten verzorgers kijken naar dit voor de hond met een slechte glazuur. Deze honden kunnen veel beter op dit soort eten plan dan op een bedrijf mix doen. Overwegen over soepen, bouillons en gruels die u kunt maken voor uw huisdier. Ook overwegen om een ​​verscheidenheid aan zelfgemaakte maaltijden in de blender of keukenmachine om ze te krijgen tot een consistentie van uw hond kan slikken en kauwen.

Category: Supplementen

Comments are closed.