Wat een kat die Shed haar Tooth Feed

Maak de verandering aan vochtige voedingsmiddelen als uw kat heeft problemen consumeren zijn standaard maaltijden. Blijf weg van verschuiven dieet van uw kat veel te vaak, omdat dit zijn spijsverteringskanaal kunnen verstoren. Veel katten goed omgaan met het transformeren van droge voedingsmiddelen om natvoer. Je kon vinden uw kat alleen likken de jus uit de natte voedsel, maar, en het verlaten van het vlees aandrijven. Als uw kat dit doet en je hebt overwegingen over zijn dieet, na te denken over het hakken of stampen de vochtige etenswaren in nog kleinere voorwerpen.

Voed uw kat droogvoer als dat is zijn meest geliefde. Veel katten zonder emaille verwerven gehard tandvlees en zijn zelfs nu uitgerust om te proberen hun geliefde voedsel eten zonder incident. Sommige katten, niettemin, kon vakantie resort te slikken hun brokjes totaal, die kan leiden tot indigestie of oprispingen. Maak droog maaltijden eenvoudiger voor uw kat om in te nemen door het toevoegen van bouillon of h2o te bevochtigen. Als uw kat heeft zelfs nu problemen, zet de maaltijden in een blender of maaltijden processor met een kleine hoeveelheid vloeistof te bevochtigen en pols totdat uiteindelijk het voedsel spul is een werkbare, gladder consistentie. Voorkom het aanbrengen van melk als de bevochtiger, die de spijsvertering programma van uw kat als gevolg van lactose-intolerantie katachtige kunnen verstoren.

Volgens Dr David Chief op School of Dental Drugs de Tuft’s, kat huiseigenaren moet niet te ongerust als hun huisdieren hun tanden hebben vermist. Feline tand, zegt hij, was bedoeld voor scheuren in vlees en niet te bijten in droge brokjes. Maakt niet uit of je kat eet vochtig maaltijden, droge maaltijden of een mengsel van beide even, rust vertrouwen dat uw tandeloze kat niet zullen verhongeren. Als uw kat verliest zijn drang naar voedsel, dat gezegd hebbende, je moet hem onderzocht om te zien of er een onderliggend probleem.

Category: Gezond eten

Comments are closed.