Wat gebeurt er als ik Denied ziektekostenverzekering?

De federale overheid ontwierp een methode die verzekering plan toegankelijk voor mensen die zijn geweigerd dekking te wijten aan een pre-huidige situatie maakt. De methode ‘zal een nieuw wellness-bescherming alternatief te leveren voor u als u niet verzekerd zijn geweest voor minimaal 6 maanden, heb je een pre-huidige toestand of zijn geweigerd bescherming van de gezondheid als gevolg van uw welzijn kwaal,’ in overeenstemming met Health care.gov . Tegen 2014 zal verzekering aanbieders worden verboden ontkennen bescherming aan mensen vandaag met reeds bestaande aandoeningen.

Om wat voor uitleg u zorgpolissen positieve aspecten geweigerd, kunt u eventueel gebruiken om zo veel ziektekostenverzekering aanbieders die worden aangeboden. Niet alle verzekering plan providers hebben precies dezelfde underwriting benodigdheden. Door gebruik te maken van een andere organisatie met unieke specificaties kwalificatie zou toelaten om worden aanvaard voor bescherming.

Een beperkte vergoeding dekking garandeert welzijn dekking met uit uitsluitingen aan de leden te benaderen. Gezondheid en fitness extra voordelen omvatten, maar zijn niet minimaal tot wellness bezoeken, onverwachte spoedbehandeling, ongevallen en diagnostische screening.

Het is onwettig voor een groep algemene ziektekostenverzekering strategie gegeven door een gekwalificeerde werkgever een deelnemer aan het programma welzijn bescherming dekking te ontzeggen, in overeenstemming met het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Op zoek naar werk dat de totale gezondheidswinst geeft is een manier om potentieel dekking te krijgen kort na een ontkenning.

Category: Dieten

Comments are closed.