Wat gebeurt er als ik mijn Enamel schoongemaakt?

de mondhygiënist of tandarts begint het reinigen van uw tanden, begint ze met een ultrasoon instrument. Het draait en trilt op het glazuur, dat tarter los. Tijdens de nadering, kille water sprays op het glazuur, het wassen van vuil weg. Dit is niet een pijnlijke methode. Er is licht spanning op de tanden.

Op het moment de grootste deposito’s worden geëlimineerd uit de tand, de tandarts of mondhygiënist verwijdert de kleinere stortingen van Tarter en plaque. Hij maakt gebruik van goede, gebogen gebruikte apparatuur om dat te doen. De tandheelkundige werknemer zachtjes schraapt de opbouw af van het glazuur. Op basis van de opbouw is er een matige tot gemiddelde kracht. Dit is niet pijnlijk, maar kan echt vreemd of onaangenaam gevoel.

Kort na alle schadelijke stoffen zijn genomen off van de tand, worden ze gepolijst zodat ze een slanke, glanzende oppervlakte. De tandarts of mondhygiënist maakt gebruik van een hand-stuk dat een rubberen kop op het sluiten heeft. Een zanderig pasta wordt toegepast, genoemd profylaxe pasta aan het handstuk. Het handstuk draait de pasta op het glazuur, waardoor ze polijst juiste up.

Op basis van uw leeftijd of tand onderwerp mag de tanden reinigen benoeming eventueel bestaan ​​uit een fluoride behandeling methode. De bedoeling van de therapie helpt voorkomen holtes. De procedure wordt meestal uitgevoerd op jonge kinderen en tieners. De hygiënist, en in sommige gevallen de tandartsassistent, past de fluoride gel op de tanden. De gel is meestal een heerlijke smaak dit soort als druiven of kersen. Onmiddellijk na de gel zit op de tanden gedurende maximaal 5 minuten, de mondhygiënist spoelt het af met koud H2O.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.