Wat gebeurt er bij een Health en fitness Screening?

Ainsbury Welzijn Screening merkt op dat het in eerste instantie actie is uitgebreid een vragenlijst over uw dieet, lichaamsbeweging, manier van leven en familie achtergrond van de ziekte. Vaak aangeduid als een wellness-risico-evaluatie, gezondheidszorg experts uit de industrie gebruik maken van de definitieve resultaten te steunen bepalen wat screening controles die u nodig te hebben of de vlekken de arts echt moet concentreren op.

Een gezondheid en fitness expert zal uw gewicht, lengte en bloed kracht te meten. Ze mogen de metingen van uw gewicht en piek gebruiken om je body mass index of BMI te bepalen, en te rangschikken de definitieve resultaten te zien of uw metingen zijn in gezonde waarden.

De NIH Professionele medische Encyclopedia merkt op dat wellness-goeroes zullen halen uit specifieke screening tests op basis van de effecten van uw welzijn risico-evaluatie – die waarin je kan eventueel bij kans op bepaalde ziekten zal presenteren – zo mooi als je basis metingen, leeftijd en geslacht.

Welzijn screenings zijn een fantastische optie om te praten over klachten kun je goed hebben, dat zou een invloed hebben op uw algemene gezondheid. Gezien het feit dat het doel van welzijn screenings is om mogelijke problemen te identificeren voordat ze verwerven, bericht complicaties zoals kortademigheid, duizeligheid, uitgeput gevoel, slaap storingen of problemen met eetlust.

De zorgverzekeraar zal geen evaluaties die een ander bezoek of voorbereiding, zoals het vasten glucose examens of een afwerking cholesterol panel vereisen identificeren, en zal een extra afspraak programmeren. De Mayo Clinic merkt op dat, tenzij natuurlijk de arts heeft grote problemen, de meeste wellness screening stok om-up moet over komen voor de duur van je gezond eenmaal per jaar controle.

Category: Dieten

Comments are closed.