Wat houdt Snurken?

Zwaardere mensen vandaag de dag hebben de neiging om een ​​verhoogde gevaar van snurken hebben, stelt dokter en bedenker dr. Andrew Weil. Hij onderschrijft het lichaamsgewicht reductie als een belangrijk systeem voor het stoppen van snurken. Een omvangrijker keel verhoogt de vernauwing van de luchtwegen, die luid nacht maakt de ademhaling meer kans.

Slapen op je zij als alternatief dan je rug kan weer open uw luchtwegen. Toen weer liggend op je rug, je tong valt weer terug in je keel, die interfereert met de luchtstroom. Naaien a tennisbal in de weer van uw pyjama grote, of verheffen het hoofd van uw bed een paar centimeter zal u inspireren om sluimeren op je zij, volgens de Mayo Clinic.

Alles wat onderdrukt het centrale angstige systeem zal spiermassa vrede verergeren in de loop van rust, waardoor de kans op snurken verhoogt. Blijf uit de buurt van het krijgen van kalmerende medicijnen en alcohol ten minste twee uur innemen vlak voor het slapen gaan.

Weil beveelt neus strips die helpen lucht overdracht verbeterd via je neus, hoewel de artsen van de Mayo Clinic zeggen dat de neus-strips zal niet goed presteren als je opgemaakt met van rust apneu, een probleem precies waar je keel spieren instorten zo veel dat Je ademhaling wordt ernstig aangetast of stopt helemaal voor beperkte uitbarstingen van tijd. Als u slaap apneu, de Continue Optimistisch Airway Strain, of CPAP, product, kan snurken verlagen door middel van een voortdurende stroom van zuurstof gedurende de avond.

gezwollen neus en congestie kan bijdragen aan snurken. Met medicijnen om allergieën te behandelen en de congestie te verminderen kan de incidentie van snurken te verminderen.

spelen van de didgeridoo, een soort van instrument, gedurende vijfentwintig minuten per dag verminderd snurken in slaap apneu slachtoffers, volgens een onderzoek 2006 beschreven door de Mayo Clinic. Het lijkt de spiermassa van de hogere luchtwegen verbeteren. Het ook factoren om de verkenning die is geïdentificeerd uitvoeren van 20 minuten van het zingen oefeningen van dag tot dag voor een paar maanden verlaagd snurken.

intense situaties, kan uw arts eventueel suggereren chirurgische behandeling om snurken te verminderen. Behandelingen om overtollige weefsel elimineren uit de keel bevatten conventionele chirurgische behandeling, waarbij het weefsel en personen die gebruik maken van het gebruik van lasers of radiogolven maken weg snijdt. Chirurgische verwijdering van de amandelen, neus-en overmatig weefsel van het zachte gehemelte kan ook in staat stellen.

Category: Dieten

Comments are closed.