Wat is Acne Rosacea?

Zits rosacea gebeurt het regelmatig milde huid volwassenen waarbij de leeftijden van 30 en vijftig. Het is divers van acne in dat het plaatsvindt daarna in leven en niet het element Whitehead en mee-eter puisten gebruikelijk in puistjes. Rosacea is even wijdverbreid in volwassen mannen en vrouwen en vooral van invloed op mannen en vrouwen van Europese afkomst. Het is bijna nooit meegemaakt bij jonge kinderen of mensen vandaag de dag met een donkere huid.

theorieën voor de oorzaak van rosacea variatie van de aanwezigheid van verhoogde hoeveelheden zeker peptiden, een reactie op huid irritatants of drugs, een neurologische afwijking die tot sensorische neuronen zijn gevoelig voor het punt van ontsteking zijn. Wat wordt erkend, is dat bepaalde voedingsmiddelen en ecologische dingen kan uitkomst in een rosacea uitbraak. Deze triggers bevatten oefenen, druk, drank, koude klimaat, kruidige voedingsmiddelen en dranken die cafeïne bevatten, deze koffie of thee.

De tekenen en symptomen van acne rosacea zijn uniek. Zij nemen gewoonlijk rood, een rode vlekken roodachtig, zits-achtige hobbels en cysten, alle gelegen op de wangen, neus, kin en voorhoofd. Facial bloedvaten misschien groeien worden uitgebreid en, als het probleem niet wordt behandeld, kan de neus misschien groeien karmozijn en gezwollen zijn. Rosacea kan meestal invloed hebben op de ogen, waardoor ze groeien tot droog, pijnlijk, gevoelig te mild en te verschijnen roze of karmozijn.

Acne rosacea kan een lastig probleem te diagnosticeren, omdat de ernst verschilt en de borden kunnen verhogen en de tijd zijn. De meest verspreide systeem diagnose rosacea betreft een arts, om de betreffende persoon met middelen gericht voor het genezen acne te behandelen indien de symptomen niet verdwijnen net na een tijdsperiode van talrijke proeven, de aandoening waarschijnlijk rosacea.

Ondanks het feit dat acne rosacea is ongeneeslijk, er zijn een aantal levensvatbare therapieën. Orale antibiotica dit soort als amoxicilline of doxycycline wordt vaak aanbevolen. Gentle gezichtsreinigingsmiddelen worden geadviseerd. Een opeenvolging van lichte behandelingen, in dienst ofwel een pulserende ofwel laserlicht gewicht worden gebruikt. PDT of fotodynamische therapie, waarbij een fotogevoelige licht wordt toegepast, dan licht geactiveerde is een extra behandelmethode. In een poging om niet tot rosacea uitbraken, sommige mensen sturen duidelijk van pittige maaltijden, zinderende dranken, extreme klimaat situaties, alcohol en cafeïne.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.