Wat is Amla? – Welzijn Gains, maakt gebruik van voor haar en poriën en de huid, en technieken om de Indiase kruisbes Consumeer

Wat is Amla?

Amla is een bladverliezende boom die groeit tot 20 tot dertig tenen hoger. De botanische naam is Phyllanthus emblica of Emblica officinalis. De boom is in het algemeen gelegen in India en Nepal en dit is waarom het vaak wordt aangeduid als de Indiase of Nepalese kruisbes.

De uitdrukking ”. De boom is ideaal vastgesteld voor haar sferische, kleine en groene vruchten. De vrucht heeft een bitter en bitter stijl. Behalve voor het zaad, alle delen van de amla vrucht zijn eetbaar.

Een grote component in de meeste ayurvedische merchandise, met name de Chyavanprash en de Triphala Churna, amla is een krachtige vrucht die voor het goedkeuren van de gezondheid en levensduur.

Groot belang van Amla in Ayurveda

Volgens Ayurveda, regelmatig gebruik van amla saldi al een paar dosha’s, dat is, vata, pitta en kapha. De koelende huizen stabiliteit even vata en pitta, terwijl de drogende eigenschappen hebben een balancerend effect op de Kapha dosha. In de historische Ayurveda toepassing, amla wordt gebruikt voor reclame levensduur, het verhogen van de spijsvertering, het zuiveren het bloed, het versterken van het hart, het stimuleren van haargroei, het stimuleren van concentratie en geheugen, en het verlichten van ademhalingsproblemen.

Onnodig om te zeggen dat in de Ayurveda , amla wordt geacht slechts een van de meest effectieve kruiden voor het verbeteren van op wellness en effectief-wording zijn. Daarom is het een belangrijk aspect van de Triphala Churna, die een mengsel van 3 van de meest potente kruiden, met amla. Het is ook de basis van de Ayurvedica Chyavanprash, een geneesmiddel brouwsel, dat beschouwd wordt als het individu te beschermen tegen alle omstandigheden en problemen.

algehele gezondheid Winsten van Amla

Amla is welvarend in vitamine C. Een glas amla sap heeft 20 gevallen veel meer vitamine C dan een glas verse nieuwe sinaasappelsap. Dus, kun je gemakkelijk zien waarom amla zo wordt vereerd in de Ayurveda. Het is de rijkste bron van vitamine C

De vrucht is ook eiwitten en vezels geladen. Het omvat deze mineralen zoals ijzer, calcium, en fosfor naast vitaminen A en B.

De geladen vitamine C materiaal van de vrucht zou het slechts een van de sterkste immuunversterkers toegankelijk mensheid. Dit geeft aan dat de karakteristieke consumptie van amla zal voorkomen dat u alle vormen van bacteriële, virale en schimmelinfecties bacteriële infecties.

De koelende eigenschappen maken het ideaal voor het beheer van alle soorten huidaandoeningen. Dus, als je op zoek naar een all-natuurlijke ontdoen van voor je puistjes, geef amla een poging. Het vertraagt ​​het uiterlijk van rimpels en goede sporen.

Het fruit stimuleert duurzaamheid en vertraagt ​​de groeiende oude procedure. De solide antioxidant woningen hebben een beschermend resultaat op uw hart, longen, hersenen en huid.

Amla wordt beschouwd als een nuttig invloed op aandoeningen van de luchtwegen hebben. Het is gelegen astma symptomen te verminderen.

Vanwege de waardevolle effecten op de secretie van insuline, amla wordt gedacht beheer bloedsuikerspiegel graden diabetici. De welvarende chroomgehalte materiaal is een andere oorzaak waarom het is zeer geschikt voor diabetici.

Het werkt als een prachtige natuurlijke laxeermiddel voor deze met constipatie. Amla versterkt de spijsvertering en verhoogt de potentie om voedingsmiddelen verteren en te nemen aan vitaminen. De vrucht is zeer geschikt voor het verminderen van de zuurgraad. Het is ook een uitzonderlijke levertonicum.

Amla wordt ook gezien als een effectieve invloed op het cardiovasculaire proces. Het versterkt het hart spieren, verlaagt cholesterol, en controleert hypertensie.

Normal inname van amla sap of poeder ook zuivert het bloed. De rijke vitamine C-gehalte materiaal bevordert de opname van ijzer. Dit is waarom het is waardevol in gevallen van bloedarmoede.

De rijke antioxidant huizen van amla maken het een prachtig fruit voor de geest. Het voorkomt dat de cellen van de geest van vrije radicalen problemen, verhoogt de concentratie en het geheugen, en kan mogelijk verminderen gezondheidsvoorschriften deze een dementie en Alzheimer.

De gezondheid en fitness voordelen van amla ook toenemen voor de voortplanting in de twee mannen en meisjes. Bij vrouwen van alle leeftijden, het regulariseert hun maandelijkse duur en versterkt de baarmoeder. Bij mannen, amla verbetert de efficiëntie en sperma hangen.

Amla is ook verondersteld om visie te stimuleren en voorkomt het geval van all-leeftijd gekoppeld oogziekten die als macula degeneratie. Als onderdeel van triphala, wordt gebruik gemaakt van een oog-schoon om te relaxen en te troosten ogen zo mooi als te versterken visie.

De positieve aspecten van amla zijn onbeperkt en de checklist kan in principe gaan en op . In kortere, kan een persoon zeggen, dat als je wilt een gezonde kruid in uw eten plan, bestaan ​​uit amla. Zijn vele extra voordelen zal zeker niet teleur.

Amla aantrekkelijkheid beloningen voor haar en huid

Frequente consumptie van amla kan acne en puistjes te herstellen en te beschermen tegen meer puistjes. De amla extract kan ook direct worden gebruikt om het gezicht te puistjes en vettigheid te verminderen en geven een gloed aan de huid.

Zelfs zo, de belangrijkste voordelen zijn voor het haar. Indiase markten worden overspoeld met haarproducten bevatten amla extract. U zult over amla haar olie komen, shampoos en haar packs vrij toegankelijk in India.

Gezamenlijk gebruik van amla versterkt de haarfollikels, stimuleert haar vooruitgang, houdt roos afwezig, rechtzetten je haar, stopt gespleten haarpunten en voedt je haar. Het voorkomt ook voortijdige vergrijzing van het haar en haaruitval stopt.

De beste manier om amla gebruiken voor haar is om een ​​woning geproduceerde shampoo maken. Gedroogde amla wordt over het algemeen gebruik gemaakt van voor dit doel. Het wordt gekookt samen met reetha (Wasnoten) en shikakai voor ongeveer 10 minuten in gewoon water.

De inhoud mogen steil in dit drinkwater ‘s nachts of gedurende ongeveer 8 uur. De vloeistof kan dan worden afgevoerd en gebruikt voor het wassen van het haar.

Hoe wordt amla gebruiken om vreugde in zijn veel extra voordelen

De beste manier om amla gebruik is te nemen in zijn schone sap. Dat gezegd hebbende, gezien het feit dat dit bitter en zuur kan zijn, de meeste personen kunnen eventueel niet worden uitgerust om het te beheren.

Een prachtige goede kwaliteit van amla is dat warmte of drogen niet haar dieet eigenschappen verlagen. Dit is de reden waarom stukjes verfrissende amla extra om uw gekookte greens kan zijn.

Amla pickles en chutneys is nog een geweldige manier om dit uitstekende fruit op te nemen in uw normale dieet regime. Andere bekende manieren om dit grote fruit te eten is in de verscheidenheid aan snoepjes, snoep of Murabba. Gezien het feit dat deze zijn zoet van smaak, veel mensen vandaag de dag gunst consumeren deze vrucht in dit soort.

dingen zoals amla in uw gezond eten plan en de aantrekkelijkheid van plan

Nu je weten over de vele voordelen van amla voor de algehele gezondheid, haar en huid, maken vertrouwen te bestaan ​​uit het in je dagelijkse schema. Het kan gezond zijn en gezond materiaal zal niet alleen waardevol voor uw welzijn, maar ook voor de mooi-wording en zeer lang levensstijl van uw jonge kinderen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.