Wat is de ideale woning Procedure voor Zits?

Dr Doris Werkdag, een in New York Metropolis-centered huid arts, adviseert Retin-A gecentreerd producten, of producten die benzoylperoxide of twee% of minder salicylzuur om te gaan met puistjes bekwaam hebben. Hormonen, bacteriën, dode huidcellen, en andere factoren zijn de brengt van de puistjes, cysten, pukkels, mee-eters en whiteheads die de bevolking teisteren.

benzoylperoxide: Functies door de vermindering van het totaal van de acne-producerende micro-organismen. Het heeft ook een bleekmiddel dat kan vervagen acne littekens (en stof en haren – waakzaam dus).

Hoe om dit te krijgen op goed: Waterstofperoxide, de dingen in de bruine fles, is een soort van benzoylperoxide, maar vrij klein alternatief (drie procent). Simpelweg omdat het bleken beweging, dit is ideaal voor plaats oplossingen of om littekens te vervagen. Of verdunnen met het drinken van water als een all meer dan toner.

Voordelig voor alle huid stijlen, maar als je huid gevoelige huid, wees voorzichtig en verdunnen met drinkwater.

Salicylzuur: Is een beta hydroxy zuur dat normaal gesproken dode huidcellen de poriën en de huid. Gevonden in de wilg, salicylzuur is productief op acne. Het helpt ontstoppen poriën, die op lange termijn breakouts stopt.

Hoe om dit te krijgen op goed:
Aspirine: Aspirine is de algemene gezondheidszorg identificeren chemische acetylsalicylzuur, een bijproduct van salicylzuur. Dit is een bij of twee keer per week genezen. Houd in gedachten dat je niet innemen van de aspirine, maar het zal worden opgenomen door middel van uw huid.

De Aspirine Masker
Ontbinden 03:58 ongestreken aspirines (elke fabrikant) met een handvol druppels water totdat uiteindelijk is het een pasta. Breng aan op gezicht gebied in een ronde beweging. Laat het tien minuten en spoel af met warmte drinkwater. Kan zijn veel te drogen voor de droge of gevoelige huid. Waarnemen met een fantastische moisturizer.

Waarschuwing: Aspirine is een bloed-verdunner dus dit is niet voor dagelijks gebruik. Worden gegarandeerd je niet allergisch. Ook heeft extreme niezen rapport van mannen en vrouwen die ingeademd hoewel toepassen.

geweest

Nuttig voor alle poriën en de huid rassen maar droge of gevoelige huid moet vocht hebben. In dat geval toenemen twee TB aan honing / yoghurt / overtollige vergine olijfolie.

Toverhazelaar: Robuuste anti-oxidant en samentrekkend is het nuttig voor de bestrijding van puistjes te maken. Het tonen en reinigt de huid zonder het strippen van de nodige vocht.
Heilzaam voor alle huid stijlen, maar gebruik een vochtinbrengende crème snel na gebruik.

Retinol (Retin-A) is een soort van vitamine A, die van cruciaal belang voor het gezichtsvermogen en bot welzijn. Het voert als antioxidant in het menselijk lichaam en heeft anti-bacteriële en wond therapeutische mogelijkheden. Het wordt niet alleen gebruikt voor acne te genezen, maar ook om hyperpigmentatie en in anti-rimpel formulering verlichten.

Hoe om dit te krijgen op huishouden: Er zijn veel voedingsmiddelen die bestaan ​​uit vitamine A, die onder andere: eieren, boter / margarine, kaas, melk, lever / levertraan, zoete aardappelen, wortelen, erwten, broccoli, spinazie, boerenkool / boerenkool, kersen, papaja, mango, meloen, abrikozen, pompoen en winter squash.

Papaya Kers Mask
Meng ½ kopje papaja, tien kersen, en twee TB honing tot een pasta. Gebruik voor de huid. Laat het vijftien-20 minuten. Spoelen met warmte H2O.

Glycolzuur: Effectief het wordt gebruikt als een chemische peeling om de huid versterken algehele look en textuur. Dit kan zits littekens verhogen en helpen bij acne te vermijden. Het zal nemen mee-eters.

Hoe om dit te krijgen op huishouden: Glycolzuur kan worden ontdekt in suikerriet, suikerbieten, ananas en meloen

.

Ananas volledig natuurlijke ‘schil’
Meng 4 stukjes ananas en een TB aan suiker in een blender. Gebruiken om te gaan met, laat gedurende 10-20 minuten en spoel af met warm water. Volgen met een vochtinbrengende crème.
Voor de droge of gevoelige huid, plaatst honing of essentiële schil en laat gedurende tien minuten.

Bananas: Een puur natuurlijke anti-bacterieel middel. Heeft ook anti-oxidanten en natuurlijke vitaminen die een anti-oud element bevatten! Zacht genoeg om dagelijks te gebruiken. Effectief voor alle huid soorten.

Eieren: Bevat vitamine B6 en vitamine B12. B natuurlijke vitaminen hebben een anti-inflammatoire middelen die kalmeert en verzacht de geïrriteerde huid. Ze moedigen gezonder mobiele groei. Een tekort aan deze vitaminen kan paars, vette of schilferige huid kwalen veroorzaken. Nuttig voor alle huid soorten.

Citroenen / Limes: Citroensap exfoliates nutteloos poriën en de huid en vervaagt verkleuring. Bevat vitamine C, die tegen huidverkleuring. De zure huizen zijn vrij functioneel.

Aardbeien: Bevat vitamine C en alfa-hydroxy zuur, dat werkt aan nutteloze huid. Nuttig voor alle poriën en huidtypen.

Honing: De antibacteriële en antiseptische eigenschappen van honing te helpen verminderen zwelling en littekens van wonden. Honing heeft ook graden waterstofperoxide gereduceerd. Nuttig voor alle huidtypes. Meng met citroen of limoen voor de vette huid.

Kaneel: Een stimulerende en natuurlijke exfoliëren. Het zal je poriën te stimuleren, waardoor het mogelijk is voor een puistjes-vechten componenten verbeterde functioneren. Zou kunnen zijn te hard voor de gevoelige huid. Gebruik kleinste totaal op droge huid.

Nootmuskaat: Een natuurlijke anti-inflammatoire. Nuttig voor alle poriën en huidtypen.

Natuurlijke en organische Apple Cider Vinegar: Dr Edward Group op Wereld Welzijn Centre.com bespreekt de voordelen van het gebruik van ongekookt / Biologische en natuurlijke Apple Cider Vinegar (ACV) voor het opruimen van de huid. Nuttig voor alle poriën en de huid stijlen. Mix met groene thee en / of verdunnen met H2O omdat de sterkte van de azijn kan wegsmelten huid.

Groene thee: Is een antioxidant en minimaliseert zwelling van de huid. U kunt de toegevoegde voordelen te krijgen door gebruik te maken van de gekoelde gezette thee onmiddellijk aan de huid of door inname van het.
Nuttig voor alle poriën en de huid stijlen.

Plain yoghurt: Bevat vitamine B. Het bestrijdt bacteriële infecties en ontstekingen. Licht genoeg om elke dag te gebruiken. Nuttig voor alle huid soorten.

Toegevoegd Virgin Olive Oil: Kan los mee-eters. Het is hoger in antioxidanten, die vitamine omvatten E. Zal doden micro-organisme, los dode huid en hydrateren. Gunstig voor alle huidtypes.

Water: Drink acht bril van het water met de dag. Waardevolle huid en voor alle vormen.

Banana Cleanser
Blend ½ banaan, een theelepel kaneel en een TB witte kristalsuiker of bruine suiker. Breng aan op gezicht in ronde beweging. Spoelen met warmte water. Zich aan met een toner en moisturizer.

Egg Facial Mask
Ei alleen wit (Voor het aantrekken van de poriën)
Hier krijg je een enkel ei. IJverig onafhankelijk het wit van de dooier. Versla het eiwit tot aan schuimig. Implementeren om de poriën en de huid, weg te blijven van de ogen, mond en neus. Vertrekken op 15 minuten, totdat uiteindelijk droog. Spoelen. Blijf bij met een toner te onderscheiden residu. Maak dan gebruik van vochtinbrengende crème.

Eigeel alleen (voor vitamine A -. teint)
Hier krijg je een persoon ei. Zorgvuldig individu het wit van de dooier. Breek de eidooier. (Inclusief citroen / limoen als je een vette huid). Gebruik voor de huid, sturen duidelijk van de ogen, mond en neus. Laat gedurende 15 minuten, totdat uiteindelijk droog. Spoelen. Voldoen aan met een toner voor de hand liggende residu. Maak dan gebruik van vochtinbrengende crème.

Apple Cider Vinegar en honing
Ontvouwen op Apple Cider Vinegar met een watje. Zodra de poriën en de huid droog is, schuim op honing. Vertrekken op 10 minuten. Voor een nog betere voordelen, laat honing blijven meteen. Acne wordt verlaagd en de huid zachter.

ACV Toner
Inclusief gebrouwen onervaren thee om appelazijn helpt een prachtige toner.

Strawberry Facial Mask
Pureer samen een kopje aardbeien, 4 eiwitten, een theelepel citroensap, 3 theelepels honing (blending kan aardbeien loopneus maken). Gladde dan confronteren, weg te blijven van de ogen, mond en neus regio. Laat het gedurende tien minuten. Spoel.

Citroen en Honing Cleanser
Combineer een theelepel citroensap, 1 theelepel honing, 2 TB aan fijngemalen amandelen tot een pasta. Implementeren om gezicht gebied in een cirkelvormige beweging. Schoon uit. Houden aan met toner en of moisturizer.

Citroen en Honing Facial Mask (voor de droge huid)
Meng 3 theelepels citroensap, 1 theelepel honing, twee TB aan genieten yoghurt. Meng al deze ingrediënten tot een pasta in een schaal en gebruiken het om te ervaren en nek afspoelen met koud h2o direct na tien minuten.

Citroen en Banana Facial Mask (voor de vette huid)
Meng 2 theelepels citroensap, drie tl banaan (gebroken), een TB honing tot een gladde pasta. Breng gelijkmatig over het gezicht (behoud afwezig in de ogen). Ga weg het peloton op 20 minuten en reinig het af. Vertrekken op 30 minuten en te elimineren met warmte handdoek.

Kaneel en Nootmuskaat Facial Mask
Meng 1 TB honing, een theelepel kaneel, 1 theelepel nootmuskaat en 1/two theelepel citroensap. Schouderklopje geven om de poriën en de huid niet wrijven. Geen contact met uw ogen of oogleden.

Yoghurt Facial Mask
Gebruik 2 TB aan yoghurt tot aangezicht. Laat het gedurende 15-20 minuten. Spoel met warm drinkwater. Voor het verlichten littekens, omvatten twee druppels citroensap. Voor vochtigheid: Neem twee TB aan honing. Voor exfoliëren motion: Integreer een theelepel rietsuiker of bruine suiker. Gebruik in cirkelvormige beweging.

Olijfolie Avond Cream
Combineer 1/two kopje olijfolie, 1/4 kop azijn en 1/4 kop drinkwater. Openstellen van de poriën door opspattend warm drinkwater op confronteren (of veeg met warmte handdoek). Implementeren om de poriën en de huid. Verdwijnen op meteen.

Olive Oil Facial Scrub / Cleanser
Blend 2 TB extra vergine olijfolie en twee TB suiker.

Apricot Facial Scrub
Elimineer de kernel van twee abrikozen. Blend / smash de abrikozen. Meng met twee TB suiker en een TB amandel. Strak op ontmoeting in een cirkelvormige beweging. Spoel met warm drinkwater. Waarnemen met koud drinkwater om de poriën te sluiten. Moisturizer van toepassing. (Kan eventueel gebruiken vloer amandelen, abrikozenpitten of grof zout als een vervanger van suiker.)

De oprichter van deze behandeling de huid methode suggereert misvattingen over hoe onze poriën en de huid werken onnoemelijke vernietiging hebben geleid. Gezien olie zal leiden tot puistjes, strippen we de poriën en de huid van de noodzakelijke oliën van haar wens om de juiste functionaliteit. In een notendop, telt haar methode olie ter bestrijding van olie. Door het gebruik van de juiste oliën om de onzuiverheden in onze huid te ontbinden, zullen we op onze weg naar de gebruikelijke functioneren huid.

p Dit is een dagelijkse / nachtelijke reiniging schema. Facts voor specifieke oliën en de poriën en de huid soorten onder.
een. Blend oliën.
twee. Wrijf in de armen te warmen olie.
3. Massage op ontmoeting voor enkele minuten.
vier. Solliciteer verzengende washandje om te ervaren (voor stoom).
5. Veeg gezicht zorgvuldig. (Weersta de verleiding om scrub)
zes. Herhaal acties 4 en 5 een aantal keren.
7. Inwrijven resterende olie.

Wat Oliën te gebruiken
Castor Olie: Voor het reinigen. Castor olie heeft stevige reinigende eigenschappen. Door zijn dikte en energie, het moet worden aangebracht met een volgende olie. Kan worden waargenomen in de drugs gang rond de laxeermiddelen.

Secundaire olie: Deze tweede olie is voor vocht en in evenwicht uit de wonderolie. Er zijn tal van mogelijkheden: extra vierge olijfolie, druivenpitolie en zonnebloemolie zijn alternatieven. De belangrijke vraag is naar biologische, kille geperste plantaardige oliën gebruiken voor de vitaminen, vitaminen en vetzuren die minerale of geraffineerde oliën niet hebben.

Andere goede secundaire olie opties:. avocado-olie, abrikozenpitolie en teunisbloemolie, tea tree olie en jojoba-olie

• Normale Huid:. Probeer een mix van twintig procent ricinusolie tot tachtig procent zonnebloemolie
• Droge huid:. Overweeg een mix van tien procent ricinusolie tot negentig pct zonnebloemolie
• Vette huid:. Bekijk een mix van dertig% ricinusolie tot 70 procent zonnebloemolie
• Combinatie:. Probeer een mix van 75% zonnebloemolie en vijfentwintig% ricinusolie
• Sensitive Skin:. Probeer een mengsel van 10% ricinusolie tot 90% zonnebloemolie

Dus dat is de ideale behandeling voor thuis zits? De betrouwbare oplossing is dat er geen een persoon zich te ontdoen van alle remedie. Sommige van deze oplossingen hebben trouwe volgelingen, hoewel het niet nuttig zijn voor andere mensen. De beste reageren op die ik kan geven is dat je items die acne vechten ingrediënten hebben en omgaan met je poriën en de huid stijl eisen moet gebruiken. De schoonheid van thuis behandelingen is dat u kunt aanpassen ze bij jou past.

Waarschuwing:. Expecting vrouwtjes moeten het advies van hun arts voorafgaand aan het gebruik te zoeken

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.