Wat is de meest effectieve Homeopathische remedie tegen acne breakouts?

Een professionele homeopaat zou belladonna, calendula, Hepar zwavel en silicea beheren om puistjes te overwinnen, steunend op klinische dossier van een patiënt.

Homeopathie behandelt acne door het gebruik van verdund kruiden, dierlijke stoffen en een aantal zorgvuldig geselecteerde minerale verbindingen. Een professionele homeopaat evalueert het individu om een ​​goede en veilige behandeling te identificeren.

Hoewel chemische acne verhelpen veroorzaakt een droge huid, de meeste homeopathische behandelingen voor acne zijn onschadelijk te gebruiken, zonder facet gevolgen, en gebaseerd op de normale biologische therapeutische elementen.

Volgens homeopathische filosofie ‘als genezen als,’ zodat de echte remedie voor acne is afhankelijk van de te induceren. Homeopathie garandeert niet snel succes — als de ernst van de puistjes verschilt van bepaalde persoon tot persoon, neemt ook de reactie op homeopathische oplossingen.

geen concreet bewijs bewijst dat voeding vervult een rol in de ontwikkeling van acne, maar sommige professionele medische experts stellen een kleine glycemische dieet programma. Weg te blijven van vermoedelijke resultaat in voedsel kan ook ondersteunen. In overeenstemming met het College van Maryland Professionele medische Hart, kon levensmiddel allergische reacties een variabele is in volwassen puistjes.

Category: Dieten

Comments are closed.