Wat is de oorzaak een sporadische, Korte Zits Breakout?

Hormonen uitvoeren van een component in de verhoogde productie van talg. Het mannelijke hormoon testosteron wordt geproduceerd in tieners van gelijke geslachten. Volwassen vrouwen praktijkervaring hormonale verschuivingen in hun volwassen leven, dat een rol in puistjes uit te voeren. Vaak vrouwtjes deskundigheid breakouts twee tot 7 keer voor hun menstruatie. Zwanger verhoogt ook de productie van hormonen in het systeem.

Niet te verwarren met stof, die niet leidt tot pukkels, micro-organismen voert een doel in breakouts. Hoewel de juiste rol van kiemen in puistjes onduidelijk, microben kijken gedurende de puberteit, wanneer acne uitbraken populair. De hoeveelheid micro-organismen waargenomen op de huid niet deelneemt aan een aspect van de ernst van de uitbraak. Slechts een bacterie, Proprionbacterium acnes, creëert levendige enzymen en irriterende stoffen die bijdragen aan puistjes.

medicijnen die maken hormonen verschuiving in het menselijk lichaam kunnen veroorzaken of verergeren een zits breakout. Orale steroïden kan leiden tot acne, en anabole steroïden kan leiden tot extreme acne. Geboorteplaats producten kunnen eventueel ook worden de schuld van breakouts. Anticonceptiva die werken door het verminderen van geslachtsgemeenschap hormoon bindend globuline, of SHBG, verergeren acne in de meisjes het gebruik ervan.

Specifieke voorwaarden of situaties, zowel van die ongewoon en gemeenschappelijke, kon de dader van sporadische acne breakouts. Zorgen en depressie verhogen niveaus van talg vervaardigen hormonen. Meisjes met polycysteuze eierstokken hebben grotere concentraties van androgene hormonen, een leiden tot puistjes. Een uiterst zeldzaam probleem beschouwd als sterol hydroxylase deficiëntie ook gekwalificeerde prospects naar zits. Een andere zeldzame probleem geïdentificeerd als Cushing’s ziekte, leidt zits om de reden dat belangrijke fasen van het adrenocorticotroop hormoon brengt extreme mannelijke hormonen.

Beauty goederen zoals moisturizers, basis en pommade producten zijn voorzien van specifieke ingrediënten die wellicht kunnen leiden tot of ontvlammen acne. Deze stoffen kunnen de poriën verstoppen en leiden tot de huid om slinger te veel hoeveelheden olie. Andere dingen misschien op schuld kan onder meer factoren zoals haarbanden die regelmatig de spanning van een deel van de poriën en de huid te gebruiken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.