Wat is de oorzaak Weer terug Puistjes?

Terug puistjes, ook wel bacne, is acne die zich ontwikkelt op de rug als zeer evenals andere delen van je lichaam dit soort als je borst, schouders en billen. Het ontwikkelt als een olieachtig materiaal in het menselijk lichaam, is talg overproductie. Talgklieren worden gestimuleerd door aangeduid als androgenen hormonen, die blijken extra productief gedurende de puberteit zijn.

Mannen en vrouwen veranderen in kwetsbaar zijn voor het maken van back zits wanneer de poriën verstopt raken. Poriën verstoppen wanneer verdere hoeveelheden talg geproduceerd. Verstopte poriën blokkeren levenloze poriën en huidcellen van momenteel wordt geproduceerd uit het systeem. Dit appelleert aan micro-organismen, waardoor weefsel en uitkeringen in acne huid ontvlamt.

Ook acne kan niet goed worden aangepakt door oplossingen gebruikt om het gezicht puistjes te behandelen, gezien het feit dat de huid op de rug weer een stuk dikker. Opnieuw behandelen van puistjes met benzyol peroxide wordt vooral geadviseerd omdat het aanvalt de microben in uw verstopte poriën. Om verstopte poriën te verminderen, exfoliëren op zijn minst het moment voor elke 7 dagen, douchen snel net na bezigheden die leiden tot je veel zweet, don kleding gemaakt van natuurlijke vezels en consequent veranderen matras lakens.

geselecteerde individuele attributen kon de kans weer te verbeteren pukkels, deze genen of hormonen. Daarom terug acne kan in huishoudens en produceren wanneer hormoon bereiken worden verhoogd. Bovendien, transpireren, beperkt nauwsluitende kledij en het dragen rugzakken kan weer irriteren puistjes omdat ze wrijven in tegenstelling tot de huid. Ongemak van terug acne kan het nog erger te maken.

In overeenstemming met de Acne Handige Resource Center, noch spanning noch vette voedingsmiddelen te voelen om een ​​indruk op terug zits hebben. Hoewel boven de toonbank benzyol peroxide algemeen effectief zijn orale antibiotica algemeen nodig als terug acne is erfelijk. Het bezit komen van een dermatoloog als boven-the-counter-behandelingen zijn niet efficiënt.

Ook acne kan lijken als puistjes, whiteheads, mee-eters of cysten. Cysten zijn gevuld met pus, die wordt geproduceerd wanneer cysten barsten. Dit veroorzaakt bloedingen, korstvorming en in het algemeen littekens. Het kiezen van de korsten alleen maar verergeren de littekens die vast te stellen.

Category: Dieten

Comments are closed.