Wat is de waarde van een lokale gemeenschap Welzijn Assessment?

Een gemeenschap wellness-assessment is een multi-action aanpak die verzamelt en analyseert gegevens over gezondheid en fitness zorg problemen en welzijn behandeling wil in een aangeboden bevolking. Deze evaluaties zijn meestal onderdeel van een metropool of strategisch programma staat. De buurt gezondheid en fitness assessment identificeert drukken community health en fitness verlangens. Deze informatie wordt vervolgens toegepast om prioriteiten te stellen en toewijzen van middelen. Het voornaamste doel van een wijk medische keuring is om technieken te herkennen verbeteringen aan te brengen aan de algehele publieke algehele gezondheid.

lokale gemeenschap wellness beoordelingen worden consequent uitgevoerd en betrekking hebben op de systematische selectie van de gemeenschap kennis over de gezondheid. Een personeelsbestand van de volksgezondheid experts uit de industrie verzamelt een uitgebreide selectie van informatie over gezondheid in een bepaalde bevolking. Dit kan onder meer zaken als feiten van dit soort als kritische studies, mengsel informatie van ziekenhuizen over typische presentatie van complicaties, of uit de eerste hand informatie over algemene problemen in de gezondheidszorg en het gemeenschappelijke welzijn uitdagingen. Zeer eerste hand gegevens kan misschien worden verzameld via interviews en andere directe methoden.

lokale gemeenschap algehele gezondheid evaluaties worden gebruikt om algemene prioriteiten publiek wellness stellen en belemmeringen voor toetreding herkennen welzijn behandeling. De buurt en wijzen overheden kunnen dan bouwen plannen om te gaan met obstakels en drukken gemeenschap wellness uitdagingen, als zeer evenals wijzen inkomsten en personele middelen om de meest cruciale onderdelen als ze vinden aan de gemeenschap de algehele gezondheid te verhogen.

Category: Dieten

Comments are closed.