Wat is Deep Cleansing voor Enamel?

Periodontal naar de plaats van het tandvlees dat de tand omringt en vasthoudt in het gebied. Volgens de American Dental Association, wanneer bacteriën komen te zitten in de parodontale pocket tussen de tand en tandvlees, het tandvlees verzwakt en het bot is nog steeds voorbehouden aan bederf. Resterende onbehandeld, kan leiden tot het verlies van glazuur.

De eerste en belangrijkste behandeling van parodontale ziekte is diepe reiniging, ook beschouwd als scaling en root schaven. Scaling gaat het schrapen van tandplak en tandsteen van de tanden hoger dan en onder de oppervlakte tandvlees gebied. Rootplaning gebeurt gelijktijdig met scaling en houdt de afvlakking van ruwe niveaus van het glazuur. Allebei van die behandelingen uitvoeren live performance om de genezing van de parodontale pockets te helpen door het verwijderen van onveilige micro-organismen en het stopzetten van plaatsen waar door dit soort micro-organismen kunnen groeien. Een gemeenschap verdoving wordt gewoonlijk geleverd door diepe reiniging, die extra dan een te gaan om afhankelijk van de mate van de aandoening kunnen inhouden. Een orale anti-microbiële spoelen kan eventueel ook worden aanbevolen om extra te neutraliseren de micro-organismen en adverteren therapeutisch. Als de diepte van lager de zakken of stabiliseren als een eindresultaat van de procedure, kan de aandoening worden beheerd met kwartaal-of halfjaarlijkse bezoeken aan de tandarts. Als de procedure minder effectief, kan de tandarts de client naar een parodontoloog voor haalbare chirurgische behandeling met als doel het verwerven van een verdere verlaging onder het tandvlees. Parodontale diepe reiniging kan onaangenaam zijn voor de dertig minuten tot een uur de opdrachtgever in de tandartsstoel, maar het is het waard om in de lange termijn om een ​​glimlach te houden.

parodontale aandoening wordt vaak geïdentificeerd bij oudere mensen in hun jaren ’30 of ’40. Een klassiek symptoom is bloedend tandvlees, die kan plaatsvinden gedurende poetsen of flossen. Andere symptomen bevatten free of voorderailleur en roodheid en zwelling van het tandvlees. Een patiënt moet routine een bezoek met zijn of haar tandarts om deze tekens te onderzoeken en start juiste procedure.

De tandarts vindt de eerste hint van parodontale ziekte na beoordeling van frequente tandheelkundige x-stralen, die een aantal diploma van botverlies om de tanden te laten zien. Veel beter herkennen het stadium van de aandoening, de tandarts dan sondes zowat elke tand aan de diepte van haar parodontale pocket evalueren. Een diepte van meer dan 3 millimeter bevestigt in het algemeen de analyse van parodontale aandoening.

Volgens de ADA en de National Institute of Dental en craniofaciale Onderzoek, zijn de sleutels tot besturing duidelijk van de analyse van parodontale ziekte elke dag poetsen met een fluoride tandpasta samen met flossen na elke voeding, routine-onderhoud van een goed uitgebalanceerd eetprogramma en stoppen met het roken van sigaretten. Vaak bezoeken aan de tandarts helpen om deze pogingen te helpen. Zodra gediagnostiseerd, een patiënt altijd parodontale aandoening. Aan de andere kant, met een diepe reiniging remedies aan de gemeenschappelijke intervallen, de aandoening kan worden gecontroleerd en tand verval voorkomen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.