Wat is een algehele gezondheid Coverage Top kwaliteit?

Een wellness-verzekering premie is het bedrag dat de verzekeraar beslist bevredigend is om de hoeveelheid geld van gevaar de organisatie akkoord te veronderstellen beschermen. verzekeraars rekening houden met verschillende essentiële variabelen in het systeem van het instellen van een premium full, zoals leeftijd, geslacht, laatste status gezondheid en fitness, pre-huidige kwalen, uw regio en ongeacht of je rookt. Hoge kwaliteit zijn de prijzen aanzienlijk gestegen in nieuw vele jaren, met medewerkers beschietingen uit $ 1, 600 veel meer in de premies jaarlijks voor een echtgenoot en kinderen systeem tegen 2009 dan in 1999.

Beschietingen uit uw tarieven in een tijdige stijl geeft je de rust van het hoofd van de wetenschap dat u en uw dierbaren deelnemingen worden opgenomen voor de kosten van het ontvangen van gezondheid en fitness zorg wanneer een letsel of ziekte transpireert. Mannen en vrouwen die verzekerd zijn gaan voelen dat ze kunnen gaan om hun medische professionals meer voor preventieve behandeling, die hen behoudt in grote welzijn en detecteert mogelijke problemen in een vroeg stadium. Het bezitten van algemene dekking gezondheid zal u en geld de toekomst van uw gezin te beschermen als goed, als een zeer dure rekening van het ziekenhuis grote financiële problemen kan opleveren indien deze wordt betaald uit out-of-pocket.

Heel wat aspecten kan een effect hebben op uw voorgenomen kwaliteit premies hebben. Er zijn twee vormen van zorgpolissen ontwerpen om uit te kiezen uit: beheerde behandeling en vrijwaring algehele gezondheid. Als u wilt opladen-effectieve welzijn bescherming, kiezen voor een beheerde behandeling voor te bereiden. Deze ontwerpen vormen een gemeenschap van artsen in uw geografische ruimte. Je zou van essentieel belang om een ​​belangrijke behandeling arts uit het netwerk, die zal omgaan met uw welzijn behandeling nodig heeft, dat is een van de nadelen van dit ras van strategie te kiezen. Kijkend naar een niet-gemeenschap arts gneerally moet een verwijzing en meer out-of-pocket kosten.

Als de flexibiliteit om te beslissen over een zorgverlener, ongeacht de oppervlakte en de prijs bij je past, een besluit over een schadevergoeding welzijn aanpak. Dit soort verzekering kan vergoeden maximaal honderd% van uw vordering. Deze ideeën zijn dure en gezondheidswerkers kan eventueel moet u de dop van de factuur aan de voorkant in plaats van te wachten op de vergoeding van de verzekeraar.

Als u op jacht naar een verlaging van hoge kwaliteit betaling, andere variabelen bovendien het type aanpak en uw persoonlijke bedreiging profiel kunnen eventueel optreden in te voeren. Voor voorbeeld, kan een verhoogd eigen risico (de hoeveelheid die u zal moeten voorafgaand uit te betalen aan de verzekering plan begint te schoppen in) uw top kwaliteit te verlagen. Andere overwegingen om het kort voor zijn uw co-terug te betalen bedrag voor medische professional bezoeken en de co-assurantie, het resterende factuurbedrag van geld snel na het eigen risico en co-besteden havebeen content. Het uitbreiden van deze out-of-pocket prijzig voor op je eigen kan eventueel ook geeft u de mogelijkheid om uw premie te verminderen.

p Er zijn verschillende benaderingen uit te betalen een ziektekostenverzekering plan van hoge kwaliteit. De meest populaire manier van betaling is geregeld. Toch kunt u terug te betalen uw maandelijkse factuur per jaar semi-jaarlijks of per kwartaal, soms voor een vermindering van de algemene kosten van topkwaliteit.

Algemene zorgpolissen bedrijven willen hun risico zo sterk als goed te doen verminderen, en zij zullen elke individuele negatieve factor te injecteren in de formules die ze gebruiken om uw kwaliteit vast te stellen. Terwijl sommige algemene gezondheid complicaties uit uw beheer, zaken als roken, inname en om zwaarlijvig te zijn gevallen kunt u afnemen. Deze factoren zullen de premies te verhogen en met premies stijgende in een vijf procent clip in 2008, is het gewoon niet nodig om verzekeraars geven een overmaat stimulans om de kosten verder te verheffen.

Category: Supplementen

Comments are closed.