Wat is een EPO Health bereiden?

EPO zal alleen betrekking hebben op uw gezondheid zorg kosten als het bedrijf je ziet is onderdeel van de gemeenschap.

EPO welzijn opties zijn vaak meer kosten-effectiever dan OEP of zorgorganisaties. Met een goed aanbod van specialisten en genoeg spoedeisende zorg keuzes, kan dit een uitstekende manier om te besparen geld op de ziektekostenverzekering plan.

Analyseer de gemeenschap van artsen voorafgaand aan akkoord te gaan met een EPO. Zorg er absoluut zeker van dat ze bieden experts die je moet hebben. Zorg ervoor dat de spoedbehandeling alternatieven zijn betaalbaar en dicht bij uw woonplaats. Een enorme bedrijf dat een EPO voorziet, kan wel eens een grote gemeenschap van medische professionals in de nabijheid van zijn primaire kantoor en veel minder aan de perifere regio’s te bedienen.

EPO’s zijn niet geoorloofd in elke afzonderlijke staat. In de Verenigde Staten, worden zij niet erkend door de federale regelgeving. Ze worden alleen aangeboden in staten die niet uitsluitend hen hebben afgewezen of hebben beperkingen gesteld aan het mogelijk maken voor hen. Californië was de 1e wijzen Speciale Leverancier Bedrijven realiseren.

Meestal realiseren van uw beleid. Op zoek naar professionele medische zorg, zelfs in een onverwachte noodsituatie, uit een kliniek of medische professional buitenkant van het EOB gemeenschap kan u hoofdelijk aansprakelijk voor de kosten maken. EPO gewoonlijk niet omgaan met zelfs crisis behandelmethode buiten het netwerk. Als u op reis bent of als uw EPO crisis bepalingen zijn meestal niet geschikt, kon je conclusie in financiële schuld.

Category: Supplementen

Comments are closed.