Wat is een Health advocaat?

Welzijn voorstanders bieden als opvoeders, het verstrekken van informatie over hoe u een gezond dagelijks leven design en stijl en beperken de mogelijkheid voor het ontwikkelen van wanorde leiden. Pleit ook voor locatie gelegenheid algehele gezondheid valkuilen in werkplekken en gemeenschappen en uit te voeren met functionarissen om te gaan met deze gevaren.

Algemene gezondheid pleit de klus te klaren voor universiteiten, grote organisaties, non-gain organisaties en govt bedrijven.

Algemene gezondheid advocaten beoordelen de wensen van de studenten, werknemers of andere populaties die zij leveren, leren cijfers om hun grootste gevaren voor de gezondheid vast te stellen. Voorstanders dan design en stijl bewustzijn programma’s, trainingen, geheel gratis gezondheids-en fitness-screenings en andere opdrachten te helpen verzachten deze bedreigingen.

Algemene gezondheid voorstanders meestal vragen om een ​​minimale van een bachelors graad in algemene publiek wellness of een wetenschappelijk industrie zoals biologie of scheikunde. Sommige algehele gezondheid advocaten gaan op hun opleiding, verdienen masters of PhD graden in het algemeen publiek algehele gezondheid.

In december 2009, welzijn voorstanders gemiddeld jaarsalaris van $ 63.000, volgens In fact.com.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.