Wat is een praktijk Score in Gezondheid en fitness dekking?

Een ontmoeting score programma wordt toegepast in te schatten hoe ingrijpend een aparte unieke of groep zal moeten besteden aan klinische behandeling. Deze ranking is afhankelijk van hoe ingrijpend de mens eerder heeft geïnvesteerd, wat kwalen worden tevoren bestaande en welke valkuilen een individu heeft. Expertise score stemt het beleid om de precieze team of persoon.

Buurt score is een score procedure gebruikt door welzijn dekking leveranciers dat de tarieven op basis van de professionele medische gegevens van een lokale gemeenschap, relatief dan individuen van de persoon of de precieze groep vaststelt. Zij baseert tarieven op de gewone gezondheidszorg beleggen van een wijk van personen, ongeacht of die groep is geografisch of industrieel. Dit betekent meestal dat elementen van dit soort als leeftijd, geslacht en verschillende vorderingen omvat praktische ervaring niet worden geacht. Deze procedure verspreidt de waarde van de gezondheidszorg even rond een lokale gemeenschap, met alle dezen, die minder dan exact dezelfde orde of de vorm van de dekking beschietingen uit dezelfde kosten zijn verzekerd. Dit houdt in dat personen die zijn voedzaam meer kunnen betalen dan ze zouden op een op ervaring gewaardeerde methode, maar ook dat die mensen die beduidend minder gezonder zijn kunnen betalen een stuk minder.

Altered lokale gemeenschap rating is een score methode die de gezondheid betreffen van een gemeenschap berekent, maar dan past deze cijfers meestal gebaseerd op variabelen van dit soort als leeftijd, geslacht of echtgenoot en kinderen samenstelling. Het maakt niet kiezen voor de gezondheidszorg achtergrond van de specifieke groep of persoonlijke rekening, maar het is gewoon rekening houden met de medische zorg die statistisch waarschijnlijk te midden van een aangeboden team. Het welzijn leverancier verzekering past dan de wijk-voornamelijk gebaseerd hoge kwaliteit te repliceren van een individu of demografische make-up groep.

Hoewel deskundigheid waardering levert besparingen voor die mensen die zijn veel gezonder en verhoogt organisatie inkomsten, kan het de rekeningen van mensen die onwel of veel minder evenwichtig te verhogen. -Ervaring nominale premies kan groeien veel te hoog voor de onwel om de schaal uit te zijn. Het laat ook verzekeringsdekking verkopers te halen uit om te verzekeren alleen degenen die zijn voedzaam en niet alle mensen die extra zeer waarschijnlijk om grotere medische beleggen hebben.

Gemeenschap ranking spreidt de kosten uit, waardoor het mogelijk is voor al degenen die minder gezond te veroorloven om te betalen voor professionele medische behandeling, maar het kan hogere kosten voor deze die zijn evenwichtiger te maken. Veranderde groep ranking verspreidt ook het prijskaartje van dekking van de gezondheidszorg uit, maar zorgt voor een hogere of lagere tarieven gericht op de demografische samenstelling van de unieke persoon of het team opgenomen in het plan.

Category: Gezond eten

Comments are closed.