Wat is een Wellbeing Needs Assessment?

Volgens de Countrywide Instituut voor Gezondheid en Clinical Excellence van de Britse Nationwide Algemene gezondheidszorg, een gezondheid vereist assessment (HNA) is een systematische methode voor de behandeling van het welzijn eisen en prioriteiten voor een unieke fase van de bevolking. De HNA kan worden uitgevoerd door een unieke of teams werken in een gezondheidszorg bedrijf, voor de betreffende administratie of in de groep tot een begrip van de hoofd-en kleine gezondheidsproblemen van geselecteerde groepen te bereiken.

De gezondheid en fitness verlangens evaluatie wordt uitgevoerd in een move-by-fase-methode uitgevoerd en zowat elke fase is gedocumenteerd voor meer overzicht en evaluatie. De eerste fase omvat het identificeren van de bevolking die eisen kunnen worden beoordeeld en duidelijke doelstellingen voor de verbetering van het welzijn van de positie van de gekozen populatie definiëren. De 2e fase omvat de identificatie van de algemene prioriteiten gezondheid. De 3e zal bestrijken evaluatie van de algemene prioriteiten voor actie gezondheid. De vierde beweging vereist beweging organiseren om de juiste aanpassingen te maken. Het afsluitende fase omvat het uitvoeren van een taak overzicht en het creëren van vertrouwen in dat alle verbintenis doelen zijn behaald.

In overeenstemming met Andrew Stevens, hoogleraar community welzijn en Stephen Gillam, directeur of grote zorgprogramma’s op het kantoor van de communautaire Welzijn en Epidemiologie aan de Universiteit van Birmingham, Londen, de effecten van de gezondheid en fitness vereist evaluatie kan worden toegepast op de methoden toe te wijzen aan mensen met een onvervulde behoefte. De herverdeling van de middelen kan helpen die mensen die zouden kunnen worden verwerven ineffectief welzijn zorg deskundige diensten, mensen die behandeld worden met ongepast welzijn zorg, en die mensen die niet, maar krijgt geen enkele vorm van wellness-behandeling, maar hebben een onvervulde behoefte.

In overeenstemming met John Wright, auteur van ‘Gezondheid en fitness Eisen Assessment Solliciteer,’ verschillende kwantitatieve en kwalitatieve studie benaderingen worden gebruikt om uit te voeren van de uitgebreide evaluatie voor de gezondheid eisen inzake beoordeling. Oplossingen bestaan ​​uit individuele gesprekken, enquêtes, demografische profilering, overzicht van sterfte vergoedingen en in kaart brengen van morbiditeit vergoedingen. Een taak personeelsbestand kan heel goed worden gevormd voor het welzijn verlangens evaluatie, zodat de verplichtingen van informatie assortiment, administratie en onderzoek kan worden gedelegeerd aan onderscheidend medewerkers bemanning. In sommige gevallen kunnen vertegenwoordigers van dat bedrijf voeren gevraagd om een ​​deel van de groep, zodat zij veel meer informatie kunnen leveren en streven informatie voor de studie.

algemene gezondheid wil evaluatie wordt algemeen uitgevoerd door een bedrijf dat controleert meeste algemene gezondheidszorg middelen voor een specifiek gedeelte van de bevolking. Het wordt over het algemeen uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk omdat het Verenigd Koninkrijk opereert onder een Nationaal algehele gezondheid Support (NHS) de plaats waar alle bewoners krijgen wellness zorg van de overheid. In de Verenigde Staten, iedere bewoner is verantwoordelijk voor het krijgen van zijn hebben medische dienstverlener. In dit scenario zou een wellness-eisen evaluatie worden uitgevoerd door unieke algehele gezondheid dekking bedrijven voor hun klanten en potentiële klanten.
Voorbeelden van andere bedrijven die voeren een wellness vereist evaluatie zijn: de Orange County Gezondheid en fitness Desires Assessment (Ochna), een niet-commerciële bedrijf dat de inwoners van Orange County, Californië, en de Countrywide Alliance dient voor Spaanse Gezondheid en fitness, die creëert een Spaanse Gezondheid en fitness Needs evaluatie te documenteren en de evaluatie van de gezondheidseisen van de Spaanse gemeenschappen over de hele Verenigde Staten.

Category: Supplementen

Comments are closed.