Wat is een Wonen Gezondheid en fitness Nurse?

Een eigenschap welzijn verpleegkundige kan een verpleegkundige of een erkende beroepsopleiding verpleegkundige. Een licentie beroepsonderwijs verpleegkundige uitvoert onder toezicht van een verpleegkundige.

Verpleegkundige instructie duurt twee of meer jaar, afhankelijk van of u wel of niet verwerven van een associate’s, bachelor-of masterdiploma. Geaccrediteerde beroepsonderwijs verpleegkundige opleiding duurt normaal ongeveer 1 kalenderjaar.

verantwoordelijkheden Een gezondheid huishouden en fitness verpleegkundige bestaan ​​uit het controleren van belangrijke indicatoren, beoordeling van de indicatoren van een patiënt en de conditie processen, het opleiden van mensen en hun verzorgers, wondverzorging, het toedienen van intraveneuze geneeskunde, het verkrijgen van bloedmonsters voor lab de klus te klaren en de melding van onregelmatige resultaten de arts van de patiënt.

De gezondheid pand verpleegkundige is effectief een-op-een persoon met cliënten en hun mantelzorgers in de woonplaats van de patiënt. De uren zijn flexibel, maar de verpleegkundige nodig om tijd touring besteden aan woningen patiënt. Sommige van deze eigenschappen misschien wel smerig of in zeer slechte vorm.

Volgens het Bureau of Labor-gegevens, de typische jaarloon voor een verpleegkundige is $ 62.450 de reguliere eenmaal per jaar loon voor een licentie beroepsonderwijs verpleegkundige is $ 39.030.

Category: Dieten

Comments are closed.