Wat is EPO Welzijn verzekering plan?

meest geliefd leverancier firma, de wortel van een EPO, eigenschappen te verkrijgen tot een netwerk van artsen die een patiënt kan bellen voor gezondheid-gerelateerde producten en diensten. In tegenstelling tot bij een algemene gezondheid onderhoud stevig, heeft een mens met PPO bescherming niet willen kiezen voor een van de belangrijkste zorg service provider, of een arts die zal bieden als de allereerste niveau van contact maken met. Verwijzingen zijn vaak niet nodig in OEP.

Een EPO beleid kan extra prijskaartje-succesvol in bepaalde situaties dan een PPO-systeem te wijten zijn aan het feit dat een klant in eerste instantie alleen uit te betalen premies in ruil voor bescherming van in-netwerk medische professionals en de producten en diensten in de gezondheidszorg. Zij hebben recht op behandeling verwerven van enige dienstverlener die de verzekering plan onderneming heeft de naam, maar krijgt geen kosten bekostiging voor bedrijven met andere werkplekken of ziekenhuizen.

Hoewel een PPO vraagt ​​om een ​​ziektekostenverzekering beleid organisatie uit te betalen voor een aantal klinische examens en andere zorginstelling kosten die een cliënt ontvangt, ongeacht de gemeenschap aansluiting, een EPO niet. Een patiënt zal moeten betalen voor kosten die worden niet werden toegestaan ​​door een in-netwerk arts en uitgevoerd in een affiliate instelling. Ondanks het feit dat sommige PPO’s vragen om mensen terug te betalen voorschot voor de out-of-netwerk behandeling, kunnen ze mogelijk ook patiënten vergoeden later.

Als een getroffen individu zelden reizen, en is tevreden met de selectie van leveranciers aangeboden door een verzekeringsmaatschappij EPO programma, dan de verlaagde tarieven in elkaar gezet met het brede scala van bedrijven die ze kunnen gebruiken een rand zou kunnen zijn. Terwijl veel van de out-of-netwerk technieken niet onder EPO beleid, worden spoedeisende zorg en spoedeisende ruimte bezoeken vaak niet geïntegreerd in slechts deze beperkingen.

Een patiënt die op een EPO te bereiden kan verlangen om uit te checken met medische professionals over de plaats tests en technieken worden steeds gemaakt om potentiële out-of-pocket kosten te beperken. Sommige dekking keuzes worden ook voor deze die het aanpassingsvermogen van het uitkiezen van een leverancier zou willen aangeboden en ook toegang hebben uitgebreid naar andere wellness-zorg voorzieningen, maar de uitgaven voor out-of-netwerk zorg zouden groter zijn dan in elk HMO en PPO aangeboden opties zijn door exact dezelfde firma.

Category: Dieten

Comments are closed.