Wat is gezondheid en fitness Care Accreditatie?

Accreditatie in de gezondheids-en fitness-behandeling industrie wordt gebruikt door tal van organisaties en instanties om te garanderen dat zorgverleners en diensten voldoen aan alle eisen en zijn adequaat opgeleid. De Gemengde Commissie is verantwoordelijk voor de erkenning en certificerende boven vijftienduizend algehele gezondheid behandeling instellingen en pakketten in de Verenigde Staten. De Joint Fee specificaties zijn een catalogus van alle waarden, eisen, richtlijnen en eisen die in het resultaat. Zij publiceren dit bedrijf op hun ‘Views’ startpagina, die kan worden gezien door de toegang tot hun backlink die hieronder is ingericht.

De gegevens met betrekking tot de erkenning en de daaropvolgende behandelingen kan veranderen in overeenstemming met de individuele regio in het gebied. Bijvoorbeeld, Ambulante Zorg gaat door de gedetailleerde Accreditatie Handboek voor Ambulante Behandeling (CAMAC) en Behavioral algemene verpleegkundige verzorging moet zich houden aan de Uitgebreide Accreditatie Gids voor Behavioral Health Treatment (CAMBHC). Andere typen zijn dingen zoals: ziekenhuizen, thuisbehandeling, wellness-behandeling uitzendorganisaties en laboratoria

.

De Accreditatie Tarief voor medische behandeling, Inc (ACHC) is een landelijke gezondheidszorg accrediterende organisatie die de accreditatie cursus van actie beheert. Meestal wordt de aanpak bestaat uit het vast te houden aan: een software samen met Preliminary Proof Rapport (Voor elk) en een borg te worden ingediend. Nadat de software is opgedaan, wordt een landmeter toegewezen en verzonden naar de aanvrager plek van de organisatie. Interviews zijn uitgevoerd met alle relevante borrels en getuigenissen worden uitgevoerd. Aankomende, worden de gegevens beoordeeld en krijgt een score. De ACHC vraagt ​​bedrijven om een ​​minimum van negentig% voor elke individuele fase en sectie bereiken om accreditatie te ontvangen. Zodra de accreditatie is verworven, het is fantastisch voor een interval van 3 decennia na die tijd heeft ingeleverd het bedrijf moet een extra aanpak dragen om hun accreditatie geldig te houden.

Verdere erkenning kan wellicht ook worden gedaan door een verzekering plan onderneming gemeenschap, zorginstelling of vereniging in te kopen om de praktische ervaring en de legitimiteit van een service provider te overwegen. In slechts deze gang van zaken, bijzonderheden over hun achtergrond: oprichting zijn zij afgestudeerd, stage, residentie, beurs, raad Certificaten en Wijs op Klinische License (s) worden onderzocht. Verkenning naar de beoefenaar gekwalificeerde verwijzingen, juridische verantwoordelijkheid verklaringen historisch verleden, privileges, gekoppeld lidmaatschappen en positie met de afdeling Welzijn en Human Producten en diensten kunnen ook worden verwacht. Terwijl sommige bedrijven mogen uitvoeren accreditatie en credentialing hun bezit, kunnen andere mensen eventueel voor kiezen om gebruik te maken van een derde viering (die als een credentialing bedrijf) om dat te doen.

het gebruik Evalueer Accreditation Fee (URAC) wordt beschouwd als de als de kritische groep, het toezicht credentialing en kwalificatiecriteria voor aanbieders in het algemene gebied van de gezondheidszorg behandeling. Samen met al die stammen het team onderschrijft kwaliteit en competentie van wellness zorg bevrijding betreffende klanten, bedrijven en patiënten en instituten veel criterium systemen. Informatie over de URAC en andere welzijn zorg accreditatie informatie kan worden bekeken door het controleren van de backlinks beneden.

Category: Supplementen

Comments are closed.