Wat is heel goed om Sweat Puistjes Handle?

Het is cruciaal om gezonde, grondig schone huid bij het omgaan met zweet acne te behouden. Je moet de acne beïnvloed ruimte voorzichtig te wassen en absoluut niet meer dan 2 keer per dag, behalve je beweegt intens, volgens Princeton College Wellness Bedrijven. Gebruik een zachte exfoliërende cleanser. Dan Kern bij Acne.org stelt wassen in de ochtend en in de nacht vóór bed, of direct na het sporten. Zorg ervoor dat u volledig veeg de overtollige zweet snel na het zweten, vooral als je geen tijd hebt om direct douchen direct na de trainingssessie hebben. Veeg het confronteren met een vochtige doek en dep ze droog voorzichtig om niet de huid irriteren.

Blijf weg van ernstige reinigers en scrubs die mogelijk de huid uitdrogen en misschien leiden tot slechtere acne. Zelden beslissen of knijp zweet zits laesies en puistjes om de reden dat die kunnen leiden tot littekens. Als er een ding is wat leidt tot wrijving in de acne getroffen gebied, als een rugzak of voetbal helm, waardoor het zou de acne symptomen te verlichten.

Als uw probleem is vrij ernstig, met uw huid arts. Er zijn tientallen bekende en productieve therapie keuzes toegankelijk voor mensen die last hebben van acne. Uw huid arts is de ideale man of vrouw te overleggen over deze genezing oplossingen en je kunt een recept voor de meeste van hen vereisen. Puistjes remedies kunnen zowel actueel (toegepast direct naar de poriën en de huid) of ingeslikt. Zich te houden aan de richtlijnen van uw dermatoloog zorgvuldig en niet boven dokteren of was je zelf overdreven. Voorkomende puistjes medicijnen bevatten stoffen die als benzoylperoxide, resorcinol of salicylzuur.

Category: Dieten

Comments are closed.