Wat is het Regelmatige Overgewicht Decline Met de Lap Band?

Een Lap-Band is een siliconen band die rondom de bloei van de maag wordt geplaatst om te helpen patiënten ervaren totale sneller en dus minder eten. De band heeft een opblaasbare ring, die kan worden verhoogd of verlaagd als u instellen hoe een groot deel van de maag kan uitbreiden. Kunt u instellen hoe wezenlijk de ring wordt opgeblazen, wordt zoutoplossing geplaatst of ingevoerd uit een haven in de buik. De site en de inflatie vergoeding van de ring sterk kan een effect hebben op de pond vermindering bedrag, in overeenstemming met Lapband.com, de officiële website voor de Lap-Band Technique.

Lap-Band is een merk titel. De behandeling wordt ook algemeen erkend als verstelbare maagband.

Zoals bij elke chirurgische behandeling, zijn er een aantal gevaren voor Lap-Band chirurgische ingreep verwerven. De chirurgische website kan komen te worden besmet. De poort of de binnenband lekken en moeten vervangen moeten worden. De milt kan worden verwond hele systeem. Meer dan tijd, als de getroffen persoon verliest pond, de band kan heel goed glijden, daaruit voortvloeiende in braken en hart verbranden, en misschien wel moeten worden gewijzigd,

In overeenstemming met de Koper Gids voor bariatrische chirurgische procedure kan Lap-Band chirurgische ingreep variëren in waarde van $ 17.000 tot $ 30, 000, afhankelijk van waar de operatie duurt locatie.

Dekking kan omgaan met de techniek, indien de betrokken persoon voldoet aan de door de National Institutes of Wellness regels: Fat zo gedetailleerd over een totale body mass index (BMI) van meer dan 40 of met 35 en 39 met bijbehorende intense hart problemen, diabetische problemen of andere kwalen en een achtergrond van andere gewicht daling pogingen.

De prijzen van de behandeling op zich misschien niet de pre-operatieve testen, arts bezoeken en andere kosten verbonden aan de cursus van actie. Andere technieken zouden moeten worden uitgevoerd als perfect zoals overtollige huid eliminatie, galblaas chirurgische behandeling, aanpassing van de band enzovoort.

om

De methode duurt normaal ongeveer 75 minuten. De patiënt kan wellicht worden opgenomen in het ziekenhuis voor maximaal 3 keer en zal waarschijnlijk worden toegestaan ​​om weer aan het werk in 1 week. Ze zal moeten voldoen aan een vloeibaar dieet regime voor ongeveer twee weken, totdat uiteindelijk glad levensmiddel kan worden getolereerd. De getroffen persoon zal werken met een voedingsdeskundige gestaag laten stabiel etenswaren.

Gewoonlijk patiënten beperkt tot een 800-calorie voor elke werkdag dieet programma voor de eerste achttien maanden na chirurgische ingreep. Dat calorie prijs is verhoogd tot een, 200 calorieën voor elke werkdag van 36 maanden. Dit wordt gezien als een uiterst lagere calorie dieet plan, waarvoor de gewone pond verlies is drie tot £ 5. voor elke 7 dagen of £ 44. meer dan 12 maanden.

Meestal betreffende de zes en acht zakelijke bezoeken nodig zal zijn in de 1ste achttien maanden om de Lap-Band wijzigen. De band moet mogelijk worden gewijzigd als gewicht daling vertraagt ​​tot ongeveer een pond per week zes tot acht weken onmiddellijk na de chirurgische behandeling.

voordelen zal variëren op basis van verschillende aspecten, deze hoe perfect het getroffen individu gehandeld op grond van het dieet plan en uit te werken programma hoe veel lichaamsgewicht hij nodig had om te verminderen.

Net voordat de procedure, klanten nodig zijn om zich aan een groot eiwit / kleine koolhydraat voedsel plan (geen brood, aardappelen, rijst of pasta) al een paar keer. De duur van dit voedsel plan kan verschillen, afhankelijk van de BMI van de patiënt. Veel van de patiënten te verminderen belangrijke hoeveelheden van het gewicht (zeven tot £ 10. In een week) vlak voor de chirurgische behandeling duurt meestal plek.

Naast het lichaamsgewicht bloss is Lap-Band chirurgische procedures aangetoond soort verhogen twee diabetische problemen significante bloed spanning, obstructieve apneu rust en knie ongemak. Sommige van deze symptomen verdwijnen volledig.

Als individuen zijn persistent met hun voedsel plan en overtollig gewicht te verliezen plan, kunnen ze goed blijven twee tot £ 3 vallen. per 7 dagen in het eerste jaar na de operatie. Niettemin, een pond per 7 dagen bedrag is veel vaker voor. In overeenstemming met lapband.com, wekelijkse gewichtsverlies daalt net na de aanvankelijk kalenderjaar. De website raadt richting laten vallen pond veel te snel in te kopen om te sturen duidelijk van welzijn problemen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.