Wat is het salaris variëren momenteel gebruikt in het mentale welzijn veld in Rhode Island

p Er zijn veel verschillende specialiteiten in slechts de mentale welzijn industrie en zo een aantal onderscheidende salarisschalen. In Rhode Island, zijn er een hoge concentratie van psychische gezondheid en fitness medewerkers die dingen zoals psychologen, counselors, case professionals omvatten , specialisten, sociale medewerkers en deskundigen. Deze serie van professionaliteit verwacht om de zorg te nemen van dergelijke ziekten zoals melancholie, verdriet, angst, verslaving, spanning, misbruik en zelfmoordneigingen. Deze zeer deskundige mensen aanwezig interventie en scenario toediening aan individuen of in teamverband opties.

Er zijn nogal wat psychische problemen die psychisch welzijn counselors helpen shoppers bij. Volgens In truth.com, de nationale regelmatig voor een psychische gezondheid counselor in 2007 was $ 39.450 voor elk jaar. In 2010, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Studies (BLS), de nationale gewone voor een psychologische gezondheid en fitness sociaal werker was $ 41, 350 voor elke 12 maanden. Afhankelijk van ontmoeting, de BLS meldt dat het landelijk gemiddelde loon voor een psycholoog is $ 84.220. Psychologen in Arizona zijn de beste gecompenseerd op een gewone van $ honderd en een, honderd per 12 maanden.

Volgens de BLS, Rhode Island is in het toonaangevende 5 landen met de grootste concentratie van geestelijk welzijn werknemers. Rhode Island geestelijke gezondheid en fitness counselors kunnen hopen $ 31.970 te maken op typisch. Professionals presteren in de geestelijke algehele gezondheid van de industrie en gebruikt in Providence, Rhode Island kan rekenen te maken, waar tussen de $ 23.000 tot boven de $ 39.000 voor elke jr vertrouwen op werkervaring met de typische stichting vork uit de buurt van $ 35.490.

Indeed.com meldt dat het salaris van een geestelijke algehele gezondheid specialist gebruikt in Rhode Island is vier% gedaald dan het landelijke gemiddelde. als een psychologische wellness-professional, kan Rhode Island personeel anticiperen op onder $ 41, 000 en $ 60.000 ergens ontvangen. Hierbij moet worden vermeld dat Rhode Island heeft & nbspHet verschil op het krijgen van een van de belangrijkste betalen uit staten voor sociale medewerkers die gespecialiseerd zijn in het geestelijk welzijn en drugsmisbruik. Rhode Island heeft ook een bijzonder van de grootste concentraties van psychologen met regelmatige jaarlijkse winst van $ 60.240.

Een moet niet vergeten dat een & nbspmental algehele gezondheid werknemer & nbsppay schaal is slechts een deel van de betaling deal. Bijvoorbeeld, als een psychologische gezondheid en fitness werknemer verdient een basisrente van $ 30, 937, kan die werknemer van & nbspexpect om dit soort verdienen ongeveer $ 15, 000 op de top van die in winsten en bonussen van gezondheidszorg, pensioenen, sociale stabiliteit, betaald verlof, en 401k/403b.

earnings van de psychische gezondheid en fitness werknemer kan ook worden beïnvloed door de stijl van de faciliteit de werknemer wordt gebruikt bij. De landelijk gebruikelijk gebruikt in & nbsppsychiatric sociale personele en materiële misbruik ziekenhuizen is $ 46, 240 per jaar, terwijl de geestelijke gezondheidszorg sociale personeel ingezet in de ambulante zorg is $ 40, 220.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.