Wat is Initieel toepassingsgebied Dollar in Welzijn Insurance?

1 greenback dekking programma’s worden ook wel aangeduid als basis of primaire strategieën. Voor voorbeeld, basis kliniek, eenvoudige klinische of fundamentele chirurgische plannen.

1 dollar of basis-strategieën zijn niet typisch en de tarieven voor dit soort strategieën zijn meestal veel meer dure dan voor een programma met een eigen risico en copayments.

Allereerste greenback opties hebben meestal kleine grenzen over hoe een groot deel aanvankelijk dollar bescherming van de verzekering bedrijf zal uitgeven voor gezondheidszorg procedure of algehele medische behandeling vlak voor eigen risico en copayments worden geëist. Sommige strategieën zorgen voor $ 250 of $ 300 per jaar voor gezondheid en fitness zorg en $ 500 voor elke dag voor ziekenhuisopname, maar verschilt dit te bepalen vaak afhankelijk van de bestelde systeem.

p Er zijn populairste Provider Firm (PPO) en Gezondheid Onderhoud Group (HMO) ontwerpen die kunnen worden besteld om te beginnen met greenback of basis opties.

Om te beginnen dollar PPO en HMO ideeën kunnen of konden niet toestaan ​​ongebruikt te beginnen met greenback grenzen te worden uitgesteld tot het volgende jaar. Dit varieert op basis van de verzekeringsmaatschappij en de gekozen strategie.

Een basis of eerste greenback ziekenhuis koste systeem zal meestal gaan over medisch centrum kosten, maar dit kan niet dingen zoals de geboorte van een kind te nemen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.