Wat is Ohio tot gratis ziektekostenverzekering?

Balanced slag staat open voor kleintjes onder de leeftijd van 19 jaar en zwangere meisjes. Gezonde Huishoudens staat open voor alle medewerkers van een familie die op zijn minst 1 kind onder de leeftijd van 19 jaar heeft.

Om geschikt te zijn voor het gezonder slag plan, kinderen en verwacht meisjes moeten komen uit huishoudens die een gecombineerde omzet van minder dan tweehonderd% van de federale armoedegrens diploma hebben. Voor gezonder Familieleden, de echtgenoot en de kinderen moeten een gemengd inkomen van minder dan 90 procent van het niveau van armoede te kwalificeren hebben.

Medicaid bescherming selecties zijn toegankelijk voor personen boven de leeftijd van vijfenzestig, gehandicapten die een geld onder vierenzestig pct van de armoede bedrag, en vrouwen van alle leeftijden die zijn geïdentificeerd met borst-of baarmoederhalskanker.

Die mensen die steun hebben, maar niet in de droger in 1 van de andere Medicaid types of niet voldoen aan de kasstroom benodigdheden voor individuen categorieën, keuzes bevatten een Medicare hoge kwaliteit ondersteuningsplan, een arbeidsongeschiktheid medisch systeem, een vluchteling klinische methode en een buitenaardse crisis medisch programma.

Voor alle toepassingen, aanvrager moet een Amerikaanse burger zijn (anders dan voor de vreemdeling onverwachte noodsituatie gezondheidszorg programma) wonen in Ohio en hebben of worden gekwalificeerd voor een sofi-nummer.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.