Wat is Private Health behandeling verzekeringsdekking?

De kosten voor een unieke, persoonlijke bestrijkingsstrategie rechtstreeks van de aanbieder te kopen is meestal veel hoger dan de kosten van de werkgever op basis van dekking. Toch kunnen mensen specifiek betalen voor specifieke dekking hun zorg afstemmen op benaderingen die mensen beschermd door govt-en werkgever-vooral gebaseerd ideeën kan gewoon niet.

In het begin van de eenentwintigste eeuw, wellness dekking-werkgever gecentreerd ideeën gecoat ongeveer twee derde van de onder-vijfenzestig bevolking. Werkgever afhankelijke ideeën worden aangekocht door niet-publieke aanbieders, terwijl de bedrijven in staat zijn om de rand van significante team speciale kortingen kiezen prijzen laag te houden. Jongere volwassenen, gepensioneerden en minderheden zijn minst de meeste kans op het verkrijgen tot bescherming werkgever op basis van.

2010 waargenomen vegende federale hervormingen welzijn behandeling marktplaats die beloofde om de manier waarop verzekering wordt in de Verenigde Staten op de markt gebracht te veranderen. Hoewel de hervormingen 2010 mensen niet verbieden van het krijgen van persoonlijk, persoonlijke wellness opties, de wetgeving creëert prikkels die kopers te overtuigen om deel te nemen aan beheerde team welzijn verzekering ‘uitwisselingen’ die intentie om te rijden naar beneden algehele welzijn zorg kosten.

Category: Dieten

Comments are closed.