Wat is Psychologische Wellness behandeling?

Rassen van psychologische algehele datum gezondheidszorg zo sterk terug als de vroege Egyptische moderne maatschappij. De oostelijke Middellandse Zee algehele gezondheid Journal stelt dat in 2900 voor Christus, Egyptenaren gebruikte kruiden om mensen afhankelijk van wat ziekten verklaarden ze omgaan. Deze kwalen zou worden uitgelegd als verlangens en manifestaties. De Egyptenaren centra opgezet om deze kruiden te verspreiden en te implementeren.
De 1e nauwkeurige zorgverzekeraar van de geestelijke gezondheid en fitness was Mohammed ibn Zakariya Razi, een Perzische arts die was uitgerust om onderscheidende psychologische temperamenten uitleggen en remedie strategieën om deze op te stellen in het begin van de 1e eeuw. Hij kon psychologische omstandigheden verklaren en het opzetten van fysiologische hyperlinks naar hen. Vanuit zijn actief, gezondheidsproblemen die als neurose en melancholie werden geschetst en aangepakt.

p Er zijn verschillende stadia van experts die psychologische zorg kan geven in verschillende mate. Psychotherapeuten op het niveau Masters kan uitvoeren individu, paar en team counseling. Sociale werknemers kunnen leveren begeleiding voor maatschappelijk gerelateerde problemen deze zo druk administratie en geliefden relaties. Medisch psychologen zijn waarschijnlijk verder gewortelde problemen, zoals schizofrenie of een bipolaire stoornissen te behandelen, met de mogelijkheid om voorschriften adviseren van geneesmiddelen die mogelijk worden gewenst voor behandeling. Psychiaters kunnen deze medicijnen voor te schrijven ze over het algemeen begeleiden klanten met de veel kritieke situaties van psychische stoornissen.

Modieuze geestelijke algehele gezondheidszorg kan het gebruik van faciliteiten om mensen te beveiligen tegen op hun eigen of vele anderen bevatten. Psychiatrische ziekenhuizen richten op de lange termijn behandeling voor de extra intense individuen. Deze faciliteiten reguleren geneeskunde distributie. Een deel van de aanvankelijk opgericht geestelijke wellness zorg voorzieningen in de ons belandde de Hartford Clinic in Connecticut en de Brattleboro Retreat in Vermont.

Het Diagnostisch en Statistisch Handboek van Geestelijke Issues is geïdentificeerd als de DSM-IV. Dit is de sleutel nuttige bron dat de geestelijke wellness-behandeling professionals gebruiken om ondersteuning te definiëren welke bepaalde zaken een getroffen persoon kan heel goed hebben. De DSM-IV wordt rekening gehouden met vijf verschillende stadia van een disfunctie erkend als assen. Wanhoop, nervositeit stoornissen en fobieën kunnen worden beschouwd as 1 onderwerpen, die worden toegeschreven aan medische aandoeningen en het ontdekken van omstandigheden. Aangezien de DSM-IV wordt gedacht een gebruikelijke richtlijn en niet de absolute, is het raadzaam dat alleen professionals intensieve begeleiding gebruiken om eventuele aandoeningen adequaat diagnosticeren.

Voor noodgevallen met betrekking tot een persoon mentale toestand, Californië heeft wettelijke richtlijnen die onvrijwillige institutionalisering kan bieden. Deze California Welzijn en inrichtingen code wordt aangeduid als 5150, wat het onderscheiden code waarin deze methode. Een ervaren officier van dit soort als een vrede officier of gouvernementele clinicus kan een vraag om aan iedereen die ze achten mentaal onstabiel institutionaliseren. Moet echt opsluiting gekomen, wordt de persoon opgemerkt en aangehouden voor niet veel meer dan tweeënzeventig uur. Aan het einde van die periode, een psychiater beoordeelt het getroffen individu te identificeren als ze klaar is voor release. Als de psychiater voelt zelfs nu het individu is in gevaar, kan hij nog eens 14 keer van de bevalling moeten verzoeken om de man of vrouw te weigeren vrijwillige opname.

Category: Supplementen

Comments are closed.