Wat Is Quality Management in de Wellness behandeling?

meeste gezondheidszorg bedrijven benchmarks, of geleiden regels vast te stellen, dat het spoelen van hun hulp verwachtingen. Voor de gelegenheid, kan een leidende theorie misschien wel de verwachting dat cliënten niet in de buurt meer dan 24 verschillende uren zal wachten om een ​​mobiele telefoon in contact te komen met geretourneerd door hun huisarts zijn. High-quality management voert een belangrijke taak in het ontwikkelen van leidende concepten. Volgens het Amerikaanse ministerie van Welzijn en Human Producten en diensten, het welzijn zorggebied is totaal rechtmatig beleid (dit soort als HIPAA, een geheimhoudingsverklaring wet), dus topkwaliteit administratie afdelingen zijn verantwoordelijk voor het uitzoeken welke gebruik statuten hun stevig, en het verwerven van leidende ideeën voor hun bedrijf te houden aan.

1 hoofddoel van wellness zorgkwaliteit management methoden is dat van de controle op de naleving. Naleving wordt gecontroleerd als onderdeel van de verzekering van de kwaliteit van het management dat de processen worden steeds gevolgd en particulieren zijn het verkrijgen van uitzonderlijke zorg. Er zijn unieke methoden om de naleving te controleren van de meest voorkomende proceskwaliteit verblijf audits. Audits, in overeenstemming met Iowa Point uit College, zijn de handeling van het controleren van documenten in tegenstelling tot de verwachtingen, het onderzoek van de feiten en het scoren van de resultaten. Audits gebruik maken van een kwantitatieve methode om de cijfers die worden gevangen en in een compliance rapport zet evalueren.

Goede kwaliteit administratie in de gezondheidszorg laat te behandelen, te verminderen en te verzachten uitdagingen. Bedreiging administratie is een integraal onderdeel van het behoud van de patiënten veilig en gezond zijn en garanderen dat de behandeling die ze krijgen geen bedreiging vormt voor hun algemene gezondheid of veiligheid. In de gezondheidszorg aarde, recept behandeling heeft de aspirant om een ​​risk management uitdaging. Patiënt allergische reacties, negatieve effecten en zelfs doden kunnen het gevolg zijn van ook tal van geneesmiddelen op recept, niet genoeg middelen of een gevaarlijke mix van medicijnen zijn. Kwaliteitsmanagement initiatieven kunnen ondersteunen houden mensen veilig en gezond, en het verminderen van hun reclame richten op algemene bedreigingen van de gezondheid door regelmatig toezicht op items zoals hoeveel medicijnen een getroffen individu neemt.

Gezondheid en fitness care bedrijven belonen van goede kwaliteit beheerfuncties voor de reden die vlekken van zwakte worden ontdekt als gevolg van compliance audits. Realiseren waar door organisaties hebben het mogelijk te versterken is van vitaal belang voor bedrijven om hun levensvatbaarheid zeker. Zwakke punten belemmeren goede resultaten en groei, dus van hoge kwaliteit administratie initiatieven zijn gunstig voor beheerders een welzijn zorg organisatie, zodat ze kunnen instellen de verbeteringen belangrijk om hun bedrijf te bieden op peil.

Bij fouten of tekortkomingen worden vastgesteld tijdens audits of waarnemingen, zal de goede kwaliteit administratief personeel de klus te klaren met de individuele werknemer (of globale verdeling) zaken geschikt te maken krijgen. Technische ondersteuning trainingen mocht worden geleverd, zodat werknemers een academische track record kan krijgen op de naleving van onderdelen, zo goed als vraag query’s naar de QM werknemers.

Category: Dieten

Comments are closed.