Wat is Taro Root aka Cocoyam, Eddo Of Dasheen en Welzijn Winsten

Wat is Taro?

Taro is een knolgewas dat meestal wordt erkend als Cocoyam, coco yam of coco. Ik ben opgegroeid consumeert. Dit was een van de belangrijkste gewassen van mijn grootvader.

Er zijn verschillende soorten of variëteiten van taro, maar de belangrijkste rassen ontwikkeld in Jamaica zijn de Minty coco, ju coco, en dasheen.

De Minty en ju-coco zijn van de vergelijkbare ras van tarro erkend als de Eddoe. De Minty coco is wit wanneer geschild en is delicaat gekookt. De ju-coco heeft een lichtgewicht paarse kleur en echt hard gekookt, wat betekent, is het vrij bedrijf, zelfs als ze worden gekookt en is superieur gegeten toen erg warm omdat het nog duurzamer krijgt als koud.

De chou is zacht gekookt en mijn favoriet van alle taro verkrijgbaar. Sommige dasheen zijn wit hoewel andere mensen hebben een lichte puplish kleur.

Het wordt beschouwd (in Jamaica) dat sommige groente zoals yams en taro aanpassingen kleur wanneer geplant door de hoogte van de maan. Deze groenten worden vaak genoemd maneschijn yam of maneschijn dasheen.

Sommige mensen kunnen verwijzen naar de taro als een aardappel, maar is het niet. Aardappelen verhogen op wijnstokken en taro is een knol. Zie foto.

Dus hieronder is de ernstige deal over taro

De taro zal komen uit de Araceae echtgenoot en kinderen die bestaan ​​uit verschillende soorten. Er zijn twee grote soorten taro:. De Eddoe en de chou

De Eddoe is de 1 op de foto net onder deze capsule en is het een enkele Jamaicanen verwijzen als coco . De Eddoe ook bestaan ​​uit een flink aantal soorten, zoals ik al eerder uitgelegd. Sommige met paarse kleuren en andere wit op de binnen.

Er wordt gedacht dat de Eddoe was 1 gekweekt in China en Japan dan kennis met de West-Indië toen de Chinese aankwam als expats te ontdekken bedienen. Eddoe kan in bijna elke bodem worden ontwikkeld, maar verkiest leemachtige perfect gedraineerde grond. Temperaturen kunnen selectie van echt cool om heel warmte en niet een groot deel van het onderhoud. Nemen

De Dasheen is de andere taro dat een groot deel van het drinken van water houdt. Ideaal gekweekt in nabijheid waterbedden maar het water moet in continue flow stilstaand drinkwater propageert rotten van de wortels. De chou is in omvang aanzienlijk groter dan de Eddoe.

Dit gewas was aanvankelijk ontwikkeld in Azië en als Eddoe, ontdekte zijn weg over de hele wereld. De twee de wortel en de bladeren van deze plant kan gegeten worden en wordt gebruikt in een flink aantal gerechten dicht bij de hele wereld.

Mangaan in Taro

Mangaan is belangrijk voor bot-welzijn , vetverbranding capaciteit, de opname van calcium, schildklier wellness, het reguleren van bloedsuiker en metaboliseren koolhydraten en vet. Dit mineraal is ontdekt in het hele lichaam in kleine hoeveelheden en wordt ook gevonden in een flink aantal etenswaren.

De winst voor gezondheid van de botten is dat het verhoogt de dichtheid van de botten in het bijzonder de wervelkolom bot. Dames hebben om mangaan veel meer dan heren hebben vanwege de de uitputting in hele lichaam direct na de menopauze bereiken. Het is cruciaal dat vrouwtjes voldoende geld van dit mineraal in het levensmiddel indienen menopauze om niet te lijden aan osteoporose.

Niet alleen is mangaan goed voor de gezondheid bot en conditie, maar voor het reguleren van bloedsuiker als zeer goed. Dit is vrij belangrijk als velen van ons zijn op kans voor aanzienlijke bloedsuiker en dit mineraal kan ons voorkomen dat diabetes problemen.

Mangaan is een zeer zeer effectieve anti-oxidant en we weten hoe belangrijk antioxidanten zijn in de strijd absoluut vrije radicalen en andere ziekte produceren makelaars. Vrije radicalen niet alleen leiden tot ziekten, maar bevordert vroegtijdige oud.

Met uit mangaan in ons lichaam of het eten van plan dat we zullen niet in staat om cholesterol, aminozuren en koolhydraten metaboliseren zijn. Het metaboliseert ook vitamine B1 en E.

Hieronder staan ​​een aantal andere positieve aspecten van mangaan:

 • voldoende hoeveelheden in het dieet regime verminderen epileptische aanvallen
 • helpt om de ontsteking te worstelen
 • behulp van PMS indicatoren
 • geschikt hersenen en het zenuwstelsel techniek werken
 • helpt houden het spijsverteringskanaal voedzaam.
 • voedingsvezels

  Nutritional vezel wordt ontdekt in alle groenten en fruit. Het is ook bekend als ruwvoer en het is zo moeilijk aspect van de groente die het hele lichaam niet in staat zijn tot het nemen van en meestal wordt doorgegeven uit van ons proces. Dat gezegd hebbende voedingsvezels heeft het vrij essentieel in dienst en mag geenszins als vanzelfsprekend worden beschouwd. Voedingsvezel komt in twee vormen: de in vet oplosbare vezels en het drinkwater oplosbare vezels

 • vet oplosbare vezels wordt ook beschouwd als onoplosbare vezels.. Dit betekent dat is niet kunnen worden opgelost in water. Deze vezel kan om constipatie te voorkomen mijn uitroeien ontwikkelen in de dikke darm. Het helpt om een ​​gezond spijsverteringskanaal te ondersteunen en is het grootste deel van je ontlasting.
 • water oplosbare of oplosbare vezels kunnen in h2o worden opgelost en als dat gebeurt is het meestal sorteert een gel-achtige verbinding. Taro heeft meestal water oplosbare vezels. Deze vezel is aansprakelijk voor de verlaging van de bloedsuikerspiegel en cholesterol.
 • Voedingsvezels is heel kritisch in het beschermen van het spijsverteringsstelsel welzijn. Het regulariseert darm acties en heeft de neiging om het een stuk makkelijker om te ‘gaan’. De veel meer vezels in de voeding het veel beter en extra op het gemak van de stoelgang. Ruwvoer reinigt de dikke darm door het elimineren van deeltjes die er gemaakt had kunnen worden en dus behoudt zijn vrij en duidelijk.

  De veel meer vezels in de voeding-programma het een stuk minder koolhydraten je zal vergen. Fiber zal ook helpen om je echt compleet voelt en dus je eigenlijk eten aanzienlijk minder. Vanwege het feit van de vezelachtige aard van sommige voedingsmiddelen, moet je nog veel meer die je veel minder honger als je eet zou maken kauwen. Dit helpt om het volume van de maaltijden te verminderen je in wezen nemen op elk gewenst moment een persoon dit helpen bij overtollig gewicht te verliezen.

  Taro is een bijzonder dit soort knolgewas die voldoende hoeveelheid deze nuttige voedingsstof bevat.

  Vitamine B6

  Een bijzonder portie Taro bevat 22% van onze dagelijkse vitamine B6 verlangens. Dit water oplosbare vitamine ook erkend als pyridoxine, is niet in het hele lichaam opgeslagen en is essentieel op een dagelijkse basis. Er zijn enorm veel fruit en groenten die deze vitamine bevatten dus met goede voeding die we nodig hebben geschikt om te bieden.

  De voornaamste functie van B6 in het lichaam is om te helpen met de aanpak van de stofwisseling. Het werkt met andere enzymen in de totale lichaam om er zeker van de metabolische methode daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

 • eiwitten, suikers en overtollig vet stofwisseling
 • hersenen chemische synthese
 • versterkt immuunsysteem procedure
 • hemoglobine vorming en uitvoeren
 • genetica
 • Zonder de noodzaak van voldoende hoeveelheden van deze vitamine in het dieet plan personen kunnen misschien praktijkervaring huidproblemen, zweren op de tong, stuiptrekkingen en gebrek aan activiteit van de geest / geheugen / spraak / gedacht. Een probleem kan ook leiden tot depressie.

  Door de waarheid vitamine B6 is nodig voor de ontwikkeling van hemoglobine of karmozijn bloedcellen en tekort kan eventueel ook leiden tot anemie.

  1 trekker B6 deficiëntie is de consumptie van alcoholische dranken aangezien dit bijdraagt ​​tot uitputting vitamine in het systeem. Inadequate voeding en gebrek aan een waaier van diverse voedingsmiddelen kunnen misschien ook gevolg in dit tekort

  andere voedingswaarden toegevoegd voordelen van Taro -. Dasheen

  De tabel hoger dan heeft gepresenteerd een indicator van de voedingswaarde inhoud van de taro erkend als chou. Er zijn een aantal ingrediënten die de sommige anderen opwegen tegen en elk die in voedingsmiddelen ingrediënt heeft een aantal dieet winst.

  We kunnen zien dat taro heeft een aantal voeding die nuttig zijn voor onze voeding zijn en de carb vertrouwen is ook zeer minimaal. Een extra probleem om op te merken is dat dasheen is klein in natrium maar hoger in kalium die de neiging heeft om het geweldig voor mensen lijden aan hoge bloeddruk te maken.

 • Vitamine E: Sterk antioxidant die helpt om absoluut vrije radicalen bestrijden. Deze vitamine helpt ook bij de vetverbranding capaciteit van eiwitten en met correcte hersenen actie. Onderzoek blijkt ook dat mensen met voldoende bron van vitamine E zijn op een vermindering van de kans op hart-en vaatziekten en hart-falen. Vitamine E is ook van cruciaal belang voor het haar, huid en nagels gewoon omwille van zijn anti-oxiderende eigenschappen
 • Kalium:. Dit mineraal gaat de resultaten van natrium in de voeding plan door te trekken weg van de zouten in het menselijk lichaam. Het functioneert als diureticum en kan de nieren om afwezig te veel natrium en water te spoelen. Het mineraal is ook van cruciaal belang voor de spieren samen met andere essentiële mineralen. Andere rollen vertolkt worden door kalium zijn voor de gezondheid van de botten, verminderde significant bloeddruk, het risico op een beroerte te verminderen en om te gaan met darmontsteking kwaal
 • Koolhydraten:. Dit is een voedingsstof die elke persoon moet van dag tot dag. Vele anderen goed hebben om extra dan sommige hebben maar zonder de noodzaak van het u in staat om spiergroepen te bouwen zijn. Het biedt ook de elektriciteit. Koolhydraten ook bestaan ​​uit vezels en vezels de spijsvertering
 • Koper:. Koper helpt bij de vooruitgang en groei, oog doel, haar algemene gezondheid, hoe het gehele lichaam metaboliseert ijzer, helpt beterende hand wonden, passende hart voeren en de schildklier welzijn
 • Vitamine C:. Misschien de meest bekende en zocht na vitamine omdat het wordt beschouwd als de immuunsysteem te versterken. Sommige mensen zweren bij vitamine C in staat te stellen te beschermen tegen de griep. We weten dat het noodzakelijk is in het dieet regime want het is een van de meest indrukwekkende antioxidanten. Het is elke dag omdat het lichaam niet winkelen deze essentiële voedingsstof. Anders dan het stimuleren van het immuunsysteem vitamine C ook veilig naar coronaire hartaandoening, verminderen huidveroudering, schilden versus prenatale problemen verbonden aan de algehele gezondheid en kwalen van het oog
 • Magnesium:. Magnesium is cruciaal in het voedsel plan in te kopen om te beschermen tegen spierweefsel kramp en uitdroging. Dit mineraal helpt bij de contractering en rustgevende van de spiermassa in het menselijk lichaam. Het speelt ook een belangrijke rol bij de totstandkoming van eiwit en energie. U kunt een overdosis magnesium dus je moet grondig over voedingssupplementen gemaakt van dit mineraal te zijn. In de meeste situaties het levensmiddel dat we eten zal ons voldoende aanbod van de voedingsstoffen te geven. Sommige magnesium overdosis resultaten zijn lethargie, zwakke plek in de spierweefsels en extreme prikkelbaarheid. Een tekort aan magnesium wil resultaat in slapeloze nachten, verwarring, lagere hersenen doel, abnormale vermoeidheid, spierkrampen, gevoelloosheid, gehoor artikelen, snelle hart-nederlaag en delirium. Andere voedingsmiddelen die dit mineraal nemen zijn bananen, avocado’s, abrikozen, noten, peulvruchten, soja en granen
 • Fosfor:. Dit mineraal steun met de goede passeren van de ontlasting, de synthetiseren van eiwitten, hormonen stabiliteit, energie, mobiele onderhoud, gezondheid van de botten en fitness en verbetering, de spijsvertering en het juiste gebruik van andere vitaminen in het lichaam.
 • Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.